Περίπατος στο Φρούριο – επιτέλους! Reviewed by Momizat on . Σε μια κίνηση που όλοι οι τρικαλινοί ανέμεναν απο χρόνια, προχώρησε η δημοτική αρχή Τρικάλων. Σήμερα Τρίτη, 17-9-13, παραδόθηκε προς χρήση σε όλους μας, αλλά αλ Σε μια κίνηση που όλοι οι τρικαλινοί ανέμεναν απο χρόνια, προχώρησε η δημοτική αρχή Τρικάλων. Σήμερα Τρίτη, 17-9-13, παραδόθηκε προς χρήση σε όλους μας, αλλά αλ Rating: 0

Περίπατος στο Φρούριο – επιτέλους!

Περίπατος στο Φρούριο – επιτέλους!

Σε μια κίνηση που όλοι οι τρικαλινοί ανέμεναν απο χρόνια, προχώρησε η δημοτική αρχή Τρικάλων. Σήμερα Τρίτη, 17-9-13, παραδόθηκε προς χρήση σε όλους μας, αλλά αλλά και στους επισκέπτες της πόλης, το περιβαλλοντικό μονοπάτι στην «Πέριξ του Κάστρου περιοχή». Επιτέλους, θα μπορούμε να περιδιαβαίνουμε τον χώρο, να βλέπουμε πράσινο, να ξεφεύγουμε, να ανακαλύπτουμε την πόλη μας. Κι όπως αναφέρει ο Δήμος σε σχετικό δελτίο Τύπου, να μπορούν οι τρικαλινοί “να εντάξουν στην καθημερινή τους αναψυχή, να το απολαύσουν και να προστατέψουν τον ιστορικής αξίας χώρο, αλλά και απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο ίδιο δελτίο, αναφέρεται:
“Μιλώντας στα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου ο Δήμαρχος Χρήστος Λάππας είπε ότι «Πρόκειται για μία μαγευτική διαδρομή και μοναδική εμπειρία η οποία αναδεικνύει την φυσική ομορφιά του Κάστρου και της πέριξ περιοχής. Μιας διαδρομής που θα πρέπει να κάνει κάθε Τρικαλινός. Πρόκειται, όπως είπε, για ένα έργο που παραδίδουμε στις επόμενες γενιές των συμπολιτών μας. Και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «πρόκειται για ένα νέο σημείο αναφοράς για την πόλη μας».
Παρόντες στην εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Καρκανιάς, Αθαν. Ξάφος, Ηλίας Καραγιώργος, υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ τη διαδρομή περπάτησαν και τα παιδιά με τους δασκάλους του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στα οποία μοιράστηκαν μπλούζες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, την 19η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Τρικάλων, τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων.
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2013, όπου φέτος στο επίκεντρο βρίσκεται η δράση: «Καθαρός αέρας –είναι η δική σου κίνηση»
Χορηγοί των εκδηλώσεων: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ, Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης «ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε.», Μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.”.
Πλέον, είναι στο χέρι μας και να προστατεύσουμε τον χώρο..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή