Περίπου 370 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές – Εκτεταμένοι έλεγχοι σε κτίρια, στο επίκεντρο η φροντίδα των πληγέντων Reviewed by Momizat on . Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα κτίρια των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα κτίρια των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Rating: 0

Περίπου 370 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές – Εκτεταμένοι έλεγχοι σε κτίρια, στο επίκεντρο η φροντίδα των πληγέντων

Περίπου 370 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές – Εκτεταμένοι έλεγχοι σε κτίρια, στο επίκεντρο η φροντίδα των πληγέντων

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα κτίρια των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Μετασεισμοί σημειώνονταν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.Στο χωριό Δαμάσι έχει διακοπεί η υδροδότηση και οι κάτοικοι καταναλώνουν εμφιαλωμένο νερό.

Αυτοψίες στα κτίρια

Ευτυχώς, ο σεισμός προκάλεσε μόνο υλικές ζημίες και κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών, σε συνεργασία με τους δήμους και την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρούν σε ελέγχους δημόσιων κτιρίων, όπως σχολεία, νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, ενώ σταδιακά ξεκινά ο έλεγχος των ιδιωτικών κτιρίων.

Από τις πρώτες αυτοψίες, περίπου 370 κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές και πολλές από αυτές μπορεί να μην είναι κατοικήσιμες.

φωτό EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή