"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Περίσσευμα ανθρωπιάς… Συγκεντρώθηκαν 2.7 τόνοι καπάκια για το καρότσι του 11χρονου Βασίλη-Χρειάζονται άλλοι 2 τόνοι-Ας προσπαθήσουμε λίγο ακόμη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε 2.770 κιλά ανέρχονται τα καπάκια και τα μπουκάλια που συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη καμπάνια του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» με στόχο να αγοραστεί ένα ηλεκτρονικό αμαξίδιο για τον 11χρονο Βασίλη από την Καλαμπάκα. Στα Τρίκαλα συγκεντρώθηκαν 1.080 κιλά, στην Καλαμπάκα 1.190, ενώ 500 κιλά εστάλησαν στην ΑΡΩΓΗ από διάφορα σημεία της Ελλάδας.Όπως μας πληροφορεί η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καϊμά, απαιτούνται περίπου 2 τόνοι ακόμη προκειμένου να γίνει η αγορά. «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Στα σημεία συλλογής σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα την ημέρα της εξόρμησης συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2 τόνοι, ενώ μας έστειλαν κι άλλα 500 κιλά άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν την πρωτοβουλία. Χρειαζόμαστε ακόμη λίγη προσπάθεια, για να μπορέσουμε να αγοράσουμε το καρότσι» μας λέει.

Η ιστορία του Βασίλη συγκινεί

Η ιστορία του 11χρονου Βασίλη συγκινεί. Το παιδί μένει στην Καλαμπάκα, έχει μεγάλο βαθμό αναπηρίας (πάσχει από μυϊκή δυστροφία). Ζει με τη μητέρα του και η οικογένειά του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ΑΡΩΓΗ κάνει έκκληση βοήθειας. Για άλλη μία φορά στόχος είναι με τα πλαστικά καπάκια και μπουκάλια που θα συγκεντρωθούν να αγοραστεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για αυτό το πανέξυπνο παιδί.

kapakia amaxidio arwgh trikala2Βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό με τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» κατάφερε να δώσει 2 καρότσια σε δύο παιδιά από την Πτολεμαΐδα και νάρθηκες για τον μικρό Εφραίμ από τα Τρίκαλα.

Εκτός Τρικάλων

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στέλνει τα καπάκια με την ένδειξη «Καπάκια για το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ»  με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων το οποίο συμμετέχει και βοηθάει αφιλοκερδώς στην όλη προσπάθεια.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλ. 2431022605, ή στα κινητά 6983151903 (Ελένη Καϊμά), 6987579978 (Φάνης Καρατζούνης).

trikalaview.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης