Περί δικαιοσύνης και Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί νεοέλληνες, εμείς στη αρχαία Αθήνα είχαμε πραγματική δημοκρατία και η δικαιοσύνη ως λειτουργία ήταν ανεξάρτητη και οι δικαστές εκλεγόταν με αμερόληπτο Αγαπητοί νεοέλληνες, εμείς στη αρχαία Αθήνα είχαμε πραγματική δημοκρατία και η δικαιοσύνη ως λειτουργία ήταν ανεξάρτητη και οι δικαστές εκλεγόταν με αμερόληπτο Rating: 0

Περί δικαιοσύνης και Δημοκρατίας

Περί δικαιοσύνης και Δημοκρατίας

Αγαπητοί νεοέλληνες, εμείς στη αρχαία Αθήνα είχαμε πραγματική δημοκρατία και η δικαιοσύνη ως λειτουργία ήταν ανεξάρτητη και οι δικαστές εκλεγόταν με αμερόληπτο τρόπο δηλαδή με κλήρο.

Καθώς έμαθα και τα πρώτα συντάγματα της επανάστασης με την οποία συγκροτηθήκατε ως νέο κράτος, μιλάνε για την ανεξαρτησία του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ, εσείς σήμερα γιατί έχετε Υπουργό δικαιοσύνης που ανήκει στην Κυβέρνηση η οποία ελέγχει τη δικαιοσύνη;

Να ξέρετε αφού συμβαίνουν αυτά δεν έχετε δημοκρατία γιατί δεν θέλετε τον έλεγχο του
ΛΑΟΥ για αυτό συμβαίνουν τόσα σκάνδαλα και καταχρήσεις.

Κανένα από τα πολιτικά κόμματα δεν μιλάει για αυτό, γιατί η κατάσταση αυτή σας βολεύει όλους.

Πρέπει ο Λαός των νεοελλήνων να σας τιμωρήσει δια εξοστρακισμού γιατί είστε απατεώνες και λωπιογδύτες 1 , νομίζω ότι εσείς χρησιμοποιείτε αυτή τη λέξη ως λωποδύτες.

Αν ερχόσασταν στην Πνύκα, στη Εκκλησία του Δήμου, θα τρώγατε πολύ ξύλο, δύσκολα οι Σκύθες ραβδούχοι-φρουροί θα σας γλύτωναν.

Δικαιόπολης

{ 1 Εμείς στη αρχαία Αθήνα το ρούχο το λέγαμε λώπιο ειδικά αυτό που φορούσαν οι αρχαίοι
Αθηναίοι πολίτες όταν έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, εσείς σήμερα το λέτε και μπουρνούζι.

Όταν έπεφταν στη θάλασσα κάποιοι πήγαιναν και το έκλεβαν αυτούς τους λέγαμε Λωπιογδύτες }

Αφήστε το σχόλιο σας