Περί ιστορικού εμπορικού κέντρου ο λόγος …. Reviewed by Momizat on . Mεγάλη φιέστα στήσανε Δήμος και εμπορικός σύλλογος,για την δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου(open mall),στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Με 1,9 εκατ ευρώ από Mεγάλη φιέστα στήσανε Δήμος και εμπορικός σύλλογος,για την δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου(open mall),στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Με 1,9 εκατ ευρώ από Rating: 0

Περί ιστορικού εμπορικού κέντρου ο λόγος ….

Περί ιστορικού εμπορικού κέντρου ο λόγος ….

Mεγάλη φιέστα στήσανε Δήμος και εμπορικός σύλλογος,για την δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου(open mall),στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Με 1,9 εκατ ευρώ από τα ευρωπαικά ταμεία θα αναμορφώσουν και θα εξωραίσουν την περιοχή,προκειμένου να αναζωογονηθεί η κίνηση στα καταστήματα και στις επιχειρήσεις.

Βέβαια το πρόβλημα που δεν ψωνίζει ο κόσμος,είναι η έλλειψη ρευστού και όχι γιατί δεν έχει μπρούτζινα αγάλματα Τρικαλινών δημιουργών και πράσινα άλογα η αγορά.

Τα χρήματα είναι αρκετά και σίγουρα θα καλύψουν πολλές τρύπες του Δήμου εν`όψει και εκλογών,αλλά μήπως προείχε η λύση του μέγιστου ζητήματος της τριτοκοσμικής λαικής αγοράς,που σίγουρα δρα αποτρεπτικά στην εμπορική κίνηση του παραδοσιακού κέντρου.

Άλλωστε και η ανάπλαση των δυο κεντρικών πλατειών,προκηρύχθηκαν χωρίς πρώτα να γίνει μια σοβαρή συγκοινωνιακή μελέτη της πόλης των Τρικάλων.

Η κακή ιεράρχηση των παρεμβάσεων,όπως και η έφεση προς την ακατάσχετη προβολή,είναι δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Δημοτική αρχή της πόλης μας.

Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι βρίσκει χρήμα από κάθε απίθανη πηγή.

Φυσάει Aνάποδα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή