"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Περί κωλοτούμπας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τέτοια κυβίστηση χρόνια είχαμε να δούμε.

 Ο δημοτικός σύμβουλος Κίτσος Αναστασίου, ο οποίος εμφανίζεται και ως πατριάρχης της ενότητας και της αξιοπιστίας της παράταξης,  και ο  όποιος τελευταίως λέει οτι  «αν είχε 100.000 ευρώ θα γινόταν δήμαρχος!! της πόλης μας», μέχρι χθες έβγαινε στα ραδιόφωνα για να διαμαρτυρηθεί για τις διαδικασίες ανάδειξης του δημάρχου από το κλειστό κλαμπ των 25 συμβούλων της παράταξης Παπαστεργίου.

Λίγες ώρες πριν τη διαδικασία εκλογής ,ο «ογκόλιθος» της τοπικής πολιτικής Κιτσάρας Αναστασίου θυμήθηκε την ενότητα της παράταξης και ψήφισε υπέρ του Νίκου Σακκά.

Και όχι μόνο ψήφισε, αλλά βγήκε και στα ραδιόφωνα για να υπερθεματίσει  για τον νέο Δήμαρχο, πλέκοντας μάλιστα  το εγκώμιο του,  ενώ μέχρι χτες τον θεωρούσε ‘λίγο’, προτείνοντας μάλιστα τρίτες λύσεις.

 Εντελώς συμπτωματικά την ίδια μέρα, ο κ Αναστασίου διορίστηκε στην επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ στην οποία πρόεδρος μέχρι χθες, ήταν ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Εντελώς συμπωματικά, τρεις μήνες πριν τη λήξη της θητείας  της παραπάνω επιτροπής της ΚΕΔΕ, κάποιοι ενδιαφέρθηκαν με κατεπείγουσες ενέργειες  για τον διορισμό του Κίτσιου.

 Εντελώς συμπτωματικά ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει πάρει με 108 τη στήριξή του Νίκου Σακκά.

Με τόσο σανό ποτέ δεν εχει ταϊστεί η έξυπνη μας πόλη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Όλα έχουν μια τιμή. Το σημαντικό είναι να βρεις ποια είναι αυτή η τιμή”. Σύμφωνα με τον Εσκομπάρ, μπορείς να εξαγοράσεις τον καθένα, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει περισσότερο.
    Ατάκα “δυναμίτης” για την εποχή μας.
    Συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό ο Εσκομπάρ και το βρώμικο χρήμα…κάτι γνώριζε περισσότερο αυτός σίγουρα, το είχε σπουδάσει το αντικείμενο αποδεδειγμένα.
    Μπορεί να είμαι και της υπερβολής για κάποιους από εσάς, αναρτώντας ατάκα του Πάμπλο.
    Δεν είχε κι άδικο όμως εδώ που τα λέμε. Σκεφτείτε το.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης