Περί παρελάσεων, αρμάτων και… εθνικού φρονήματος Reviewed by Momizat on . «Να μην μικραίνουμε την Ελλάδα», είπε ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτά τα άρματα τα έχει πληρώσει ο λαός και θέλει να τα καμαρώνει». Αναδημοσίευση από «Να μην μικραίνουμε την Ελλάδα», είπε ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτά τα άρματα τα έχει πληρώσει ο λαός και θέλει να τα καμαρώνει». Αναδημοσίευση από Rating: 0

Περί παρελάσεων, αρμάτων και… εθνικού φρονήματος

Περί παρελάσεων, αρμάτων και… εθνικού φρονήματος

fani xarisi«Να μην μικραίνουμε την Ελλάδα», είπε ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτά τα άρματα τα έχει πληρώσει ο λαός και θέλει να τα καμαρώνει». Αναδημοσίευση από το http://www.tovima.gr

Επιμένει ο υπουργός Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος στην συμμετοχή αρμάτων και F16 στην παρέλαση διότι, όπως λέει, υπάρχει και το «εθνικό φρόνημα». Λέει επίσης ότι τα άρματα τα έχει πληρώσει ο λαός και θέλει να τα καμαρώσει!

Αδυνατεί λοιπόν ο κ. υπουργός να αντιληφθεί ότι η πλειονότητα των Ελλήνων καμία περηφάνια δεν μπορεί να αισθανθεί κοιτώντας μια παρέλαση, διότι συνειρμικά, δυστυχώς, βλέποντας άρματα και λοιπό εξοπλισμό, σκέφτεται κονδύλια και μίζες.

Σκέφτεται επίσης ότι κάποιοι πλούτισαν και ίσως πλουτίζουν ακόμη σε βάρος του ελληνικού λαού που πεινά και δυστυχεί βλέποντας τη χώρα του να καταστρέφεται.

Κανένα εθνικό φρόνημα δεν αισθάνομαι προσωπικά, όταν γνωρίζω ότι ένας πιλότος F16 που κάθε μέρα υπηρετεί την πατρίδα του εμπλεκόμενος σε αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο αμείβεται με 1.200 ευρώ!

Όταν νέα παιδιά και επιστήμονες φεύγουν για το εξωτερικό γιατί εδώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δουλέψουν ως ανειδίκευτοι εργάτες! Όταν οικογένειες ζουν με τα επιδόματα απορίας, συντάξεις πείνας, χωρίς φάρμακα και χωρίς θέρμανση. Όταν τα παιδιά μας πηγαίνουν στο σχολείο με άδεια στομάχια και οι καθηγητές αδυνατούν να διδάξουν διότι απλά σκέφτονται τα χρέη και τα δάνεια που δεν μπορούν να πληρώσουν με το μισθό των 800 ευρώ. Όταν 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι ΑΝΕΡΓΟΙ.

Για ποιο εθνικό φρόνημα μιλάτε κ. υπουργέ, όταν για το εάν θα ζεσταθεί ο ελληνικός λαός το αποφασίζει η Τρόικα; Όταν εδώ και τρία χρόνια έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία;
ΦΑΝΗ ΧΑΡΙΣΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή