Περί υγείας… μύθος Reviewed by Momizat on . Την ώρα που βογγγάει το σύστημα Υγείας και στενάζουν οι ασθενείς, την ώρα που το Κράτος με τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές δεν ανταποκρίνεται, έρχεται ο Υπουργ Την ώρα που βογγγάει το σύστημα Υγείας και στενάζουν οι ασθενείς, την ώρα που το Κράτος με τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές δεν ανταποκρίνεται, έρχεται ο Υπουργ Rating: 0

Περί υγείας… μύθος

Περί υγείας… μύθος

Την ώρα που βογγγάει το σύστημα Υγείας και στενάζουν οι ασθενείς, την ώρα που το Κράτος με τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές δεν ανταποκρίνεται, έρχεται ο Υπουργός Υγείας και μετατρέπει τα Νοσοκομεία σε νυχτερινά κλαμπ με κάρτα εισόδου! Έλεος πια! 25 ευρώ είσοδος απαιτείται για να μπει κανείς στα Νοσοκομεία, ένα ολόκληρο μεροκάματο- αν το έχει δηλαδή. Και ποιος θα αποτολμούσε να μιλήσει αν ήταν ανταποδοτικές και οι Υπηρεσίες; Αλλά πώς να τα δώσεις τα 25 ευρώ , όταν στα πολυιατρεία του ΙΚΑ υπάρχει έλλειψη βασικών ειδικοτήτων!

Παιδίατρος, παθολόγος, ψυχίατρος, ακτινολόγος…και άλλες βασικές ειδικότητες απουσιάζουν! Τα μικρά παιδιά δεν μπορούν ούτε καν να εμβολιαστούν! Ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ κος Σακκάς επισημαίνει τα καίρια προβλήματα και κάνει έκκληση για την άμεση αντιμετώπιση τους χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ”τραγική” !

Αφήστε το σχόλιο σας