Περιήγηση ιστορικού χαρακτήρα από το “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Γνωρίζουμε την πόλη μας – Ακολουθούμε τα ιστορικά της ίχνη     Φυσάει κόντρα... για την ανατροπή και την ανανέωση στον Δήμο Τρικκαίων. Με συλλογική δρ Γνωρίζουμε την πόλη μας – Ακολουθούμε τα ιστορικά της ίχνη     Φυσάει κόντρα... για την ανατροπή και την ανανέωση στον Δήμο Τρικκαίων. Με συλλογική δρ Rating: 0

Περιήγηση ιστορικού χαρακτήρα από το “Φυσάει Κόντρα”

Περιήγηση ιστορικού χαρακτήρα από το “Φυσάει Κόντρα”

Γνωρίζουμε την πόλη μας – Ακολουθούμε τα ιστορικά της ίχνη

 

 

Φυσάει κόντρα…

για την ανατροπή και την ανανέωση στον Δήμο Τρικκαίων. Με συλλογική δράση, καινούριες ιδέες, με ένα κίνημα που φτιάχτηκε «από τα κάτω» και που βλέπει με τα μάτια εκείνων που «είναι από τα κάτω» και είναι οι πολλοί.

Στα πρότυπα ανάλογων δράσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και με την πρόθεση να καθιερωθεί και για τους επισκέπτες της πόλης μας και την τουριστική προώθηση των Τρικάλων, διοργανώνουμε το Μ. Σάββατο, στις 11:00 το πρωί, μια ελεύθερη ιστορική περιήγηση στα μνημεία και τις γειτονιές της πόλης μας.

Επιχειρούμε μια περιήγηση στην ιστορική μνήμη και ταυτότητα της πόλης μας ξεκινώντας από το Βαρούσι και την πλατεία της Αγ. Επίσκεψης με τελική κατάληξη το Κουρσούμ Τζαμί και το θεατράκι δίπλα στο ποτάμι όπου θα ακολουθήσει και συζήτηση.

Θυμόμαστε, μαθαίνουμε και γνωρίζουμε καλύτερα τον τόπο μας με έναν «περίπατο» στις μνήμες και την κληρονομιά μας, στην παλιά πόλη, τους ναούς και τις κοινότητες της, στα μνημεία και τους ήρωές της.

Καλεσμένοι όλοι οι συμπολίτες και επισκέπτες της πόλης μας!

Το Μ. Σάββατο λοιπόν, στις 11:00 ραντεβού στο Βαρούσι, στην πλατεία Αγ. Επίσκεψης!  

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή