Περιμένουν “οπλισμένοι” τον χιονιά στην ΠΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Επί ποδός βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μετά το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων της Πολιτικής Προστασίας και τη νέα χιονόπτωση που πλήττει από σ Επί ποδός βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μετά το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων της Πολιτικής Προστασίας και τη νέα χιονόπτωση που πλήττει από σ Rating: 0

Περιμένουν “οπλισμένοι” τον χιονιά στην ΠΕ Τρικάλων

Περιμένουν “οπλισμένοι” τον χιονιά στην ΠΕ Τρικάλων

Επί ποδός βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μετά το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων της Πολιτικής Προστασίας και τη νέα χιονόπτωση που πλήττει από σήμερα το πρωί τον ορεινό όγκο του Νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα την περιοχή του Μαλακασίου, του Ασπροποτάμου, την περιοχή από Στουρναρέικα μέχρι Μεσοχώρα και από την Ελάτη μέχρι τη Γέφυρα Αλεξίου.

Με 14 μηχανήματα η Περιφερειακή Ενότητα κρατά ανοιχτό το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, δίνοντας προτεραιότητα στον ορεινό όγκο ενόψει μάλιστα και των εορτών και την επισκεψιμότητα που θα έχει ο Νομός Τρικάλων από χιλιάδες επισκέπτες.

xioniaΤις εργασίες αποχιονισμού παρακολουθεί από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ενημερώνοντάς τον για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο κ. Μιχαλάκης καλεί όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συνεργάζονται με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και να υπακούουν στις οδηγίες που τους δίνονται προκειμένου να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Παράλληλα τονίζει ότι το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο θα είναι ανοιχτό συνεχώς και δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την μετακίνηση τόσο των κατοίκων των ορεινών περιοχών του Νομού Τρικάλων, όσο και των επισκεπτών που θα μεταβούν στα ορεινά τις ημέρες των Χριστουγέννων και θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή