Περιοδεία Γ. Καΐκη σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . «Η  Λαϊκή Συσπείρωση   έχει το κούτελο να ζητήσει την ψήφο, κοιτώντας στα μάτια, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικροεπαγγελματία , τον υπάλληλο» τόνιζε ο  Γ. Καΐκη «Η  Λαϊκή Συσπείρωση   έχει το κούτελο να ζητήσει την ψήφο, κοιτώντας στα μάτια, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικροεπαγγελματία , τον υπάλληλο» τόνιζε ο  Γ. Καΐκη Rating: 0

Περιοδεία Γ. Καΐκη σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου των Τρικάλων

Περιοδεία Γ. Καΐκη σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου των Τρικάλων

«Η  Λαϊκή Συσπείρωση   έχει το κούτελο να ζητήσει την ψήφο, κοιτώντας στα μάτια, τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικροεπαγγελματία , τον υπάλληλο» τόνιζε ο  Γ. Καΐκης  στην περιοδεία του στα καταστήματα  κεντρικών δρόμων των Τρικάλων.

Απευθυνόμενους στους Τρικαλινούς με τους οποίους  συνομιλούσε,  επισήμανε , επίσης ,ότι :

«Η πείρα του λαού μας πρέπει να μετατραπεί σε πολιτικά συμπεράσματα.  Η  ψήφος στις ερχόμενες εκλογές  είναι που μπορεί να δώσει ανάταση στο λαό, να έρθει σε ρήξη με το κλίμα της ηττοπάθειας, με το κλίμα ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα και ότι αυτό που πρέπει να δούμε είναι να επενδύσουμε σε  νέους διαχειριστές . Γιατί όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για το δήμο Τρικκαίων  λένε  από την αρχή και σε όλους τους τόνους ότι  θα  ενισχύσουμε το δήμο-επιχείρηση, έτσι όπως μας επιτάσσει   η ΕΕ και  η οικονομία της αγοράς. Λένε με απλά λόγια ότι για να ‘χει ο δημότης  και τις στοιχειώδης υπηρεσίες πρέπει να πληρώσει τέλη, χαράτσια ή να αναλάβουν τις διάφορες δομές  ιδιώτες και να πληρώνουμε απευθείας σ’ αυτούς. Γι’ αυτό η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η μόνος διαφορετικός δρόμος στη λογική της διαχείρισης , όπου το λογαριασμό τον πληρώνει ο αυτοαπασχολούμενος, ο μικροεπαγγελματίας , ο υπάλληλος που ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Το ‘χει αποδείξει με τις μάχες που ‘δωσε όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα αλλά και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, ενάντια στις αυξήσεις των τελών, στα χαράτσια, στη φοροληστεία, στη βάρβαρη πολιτική.»  

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

kaikis2 kaikis3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή