"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Περιοδεία Κώστα Σκρέκα στα χωριά των Χασίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα χωριά των Χασίων επισκέφτηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους των χωριών της περιοχής (Οξύνεια, Κακοπλεύρι, Ξηρόκαμπος, Αγναντιά κλπ.) οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του έναν νέο και δυναμικό πολιτικό, που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια το Νομό μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ο κ. Κώστας Σκρέκας μίλησε με ειλικρίνεια στους κατοίκους των χωριών για τη «μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε την τελευταία τριετία η Κυβέρνηση Σαμαρά προκειμένου να φέρει τη χώρα μια ανάσα από την έξοδο από την κρίση. Οι στόχοι που πετύχαμε αυτά τα δύσκολα χρόνια είναι μεγάλη και χάρη κυρίως στις θυσίες του Ελληνικού λαού πετύχαμε να απομακρύνουμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας της χώρας μας, τον οποίο δυστυχώς τώρα άλλοι και ιδιαίτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον επαναφέρουν. Είμαστε εδώ, δουλεύουμε σκληρά και είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες με την ψήφο τους στις 25 Ιανουαρίου θα στείλουν το δικό τους μήνυμα και με αποφασιστικότητα θα πούνε ότι με την πατρίδα μας δεν παίζουμε».
Ο κ. Κώστας Σκρέκας στάθηκε επίσης στις πρωτοβουλίες που ο ίδιος πήρε το τελευταίο δίμηνο, οπότε και ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη θέση του Υπουργού Ανάπτυξης. «Μέσα σε 59 μέρες έκανα ότι είναι δυνατόν για να μπει η περιοχή μας σε μια τροχιά ανάπτυξης» είπε «με μείωση της γραφειοκρατίας, περισσότερα κονδύλια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ.. Κάναμε πολλά και πιστέψτε με είναι μόνο η… αρχή. Τώρα ξεκινάμε…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης