Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Τρικκαίων στην αγορά της πόλης Reviewed by Momizat on . Μαζί με   υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  ο Γ. Καΐκης  υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε  στην αγορά των Τρικάλων , συνομιλώντας με εκατο Μαζί με   υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  ο Γ. Καΐκης  υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε  στην αγορά των Τρικάλων , συνομιλώντας με εκατο Rating: 0

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Τρικκαίων στην αγορά της πόλης

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Τρικκαίων στην αγορά της πόλης

Μαζί με   υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  ο Γ. Καΐκης  υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε  στην αγορά των Τρικάλων , συνομιλώντας με εκατοντάδες Τρικαλινούς.

«Αυτές τις μέρες, που θα περισσέψουν οι ευχές,  τα «Χρόνια Πολλά»  & τα «Χρόνια Καλά»  είναι καλοδεχούμενα για όλο το λαό, για όλο τον κόσμο και η Λαϊκή Συσπείρωση τα εύχεται από βάθος καρδιάς.

Η  «ανάσταση του λαού» , όμως, μπορεί να γίνει πράξη μόνο με οργανωμένο αγώνα και πάλη . Μόνο έτσι μπορεί ο λαός να πάρει θάρρος, να   σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει ελπίδα και προοπτική. (…)

Δε σώθηκε ποτέ κανείς ούτε θα σωθεί , παρακαλώντας τους εκμεταλλευτές του, αυτούς που του παίρνουν το ψωμί από το τραπέζι.

Γιατί,  σήμερα , αυτοί που μας παίρνουν το φαί απ’ το τραπέζι,  γυρνάνε ξανά πίσω ως «φιλάνθρωποι» για να μας ξεγελάσουν μ’ αυτά που ούτε ψίχουλα δεν είναι .

Πρέπει να τους  ξεσκεπάσουμε όποια μάσκα κι αν φοράνε , να τους κάνουμε στην άκρη. Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος . Μόνο έτσι μπορεί  να κατακτήσει αυτά που του ανήκουν (…)

Η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δύναμη για την οργάνωση της πάλης του λαού.» .

Αυτές είναι κάποιες χαρακτηριστικές διαπιστώσεις που έκαναν τα μέλη του συνδυασμού της Λαικής Συσπείρωσης στις συζητήσεις τους με τον κόσμο.

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

LS LS1

Αφήστε το σχόλιο σας