Περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα στην ιδιαίτερη πατρίδα της Reviewed by Momizat on . Περιοδεία , στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Τρίκαλα , πραγματοποιεί η Σοφία Σακοράφα στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών του Συριζα στην περιφέρεια .Η ευρωβουλευτή Περιοδεία , στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Τρίκαλα , πραγματοποιεί η Σοφία Σακοράφα στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών του Συριζα στην περιφέρεια .Η ευρωβουλευτή Rating: 0

Περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Περιοδεία , στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Τρίκαλα , πραγματοποιεί η Σοφία Σακοράφα στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών του Συριζα στην περιφέρεια .Η ευρωβουλευτής του Συριζα είχε χθες και σήμερα επαφές με εκπροσώπους φορέων , συλλόγων και οργανώσεων ενώ επισκέφθηκε και κοινότητες του Νομού .
Στη φωτογραφία , την Σοφία Σακοράφα συνόδευαν μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Δριτσέλη , ο Δημήτρης Καπέλας , ο Δημήτρης Παπαθανασίου , ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος κ.α.
Η πρώην ακοντίστρια Σοφία Σακοράφα , μία από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών , ελπίζει ότι θα πετάξει το δόρυ του ΣΥΡΙΖΑ πολύ μακριά στις επερχόμενες εκλογές.
Καλό βόλι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή