"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Περιοδεία του Θεόδωρου Χήρα στον ορεινό όγκο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο Θεόδωρος Χήρας παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στο Μυρόφυλλο, όπου πλήθος πιστών προσήλθε με ευλάβεια για να τιμήσει την μνήμη του Αγίου Γεωργίου. Ακολούθησε ο τελετουργικός «χορός των γερόντων» με μπροστάρη τον γεροντότερο του χωριού.

Ακολούθως, προσφέρθηκε η παραδοσιακή φιλοξενία από πλευράς του Ε.Μ.Ε.  Συλλόγου Μυροφύλλου Τρικάλων που έχει  καθιερώσει τα τελευταία χρόνια το «Τραπέζι το Αη Γιώργη», την παραδοσιακή «φιλοξενία» των προσκυνητών.

Ο Θεόδωρος Χήρας συζήτησε με τους παρευρισκόμενους σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον τίμιο αγώνα που δίνει. Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυροφύλλου κ. Γέωργιο Ράπτη, όπου συζήτησαν μεταξύ των άλλων τα μείζονα θέματα που αφορούν το Μυρόφυλλο και το Δήμο Πύλης.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» Γιάννη Κουτσονάσιο (νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος) και Νίκο Ζαμπάκα, ο Θέδοωρος Χήρας επισκέφθηκε το Πολυνέρι, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Παναγιώτης Βλαχοδήμος και ο Πρόδερος του Σωματείου Ιδιοκτητών Λεωφορείων Ν. Τρικάλων Μιχάλης Ζάμπρας και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο Δήμο Πύλης, ενόψει των εκλογών της 26ης  Μαΐου.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Θεόδωρου Χήρα ήταν η Μεσοχώρα και το Βαθύρρευμα, όπου έτυχε ανάλογης θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης