Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Oι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο ν.Τρικάλων  Γιάννης Τζίκας, Θανάσης Κουστέλιος, Βασίλης Παπακώστας  και Χρήστος Κοστούλης , επισπεύτηκαν την περιοχή της Oι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο ν.Τρικάλων  Γιάννης Τζίκας, Θανάσης Κουστέλιος, Βασίλης Παπακώστας  και Χρήστος Κοστούλης , επισπεύτηκαν την περιοχή της Rating: 0

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ν. Τρικάλων

potami a

Oι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο ν.Τρικάλων  Γιάννης Τζίκας, Θανάσης Κουστέλιος, Βασίλης Παπακώστας  και Χρήστος Κοστούλης , επισπεύτηκαν την περιοχή της Πύλης. Συζήτησαν με τους κατοίκους , άκουσαν τις αγωνίες τους και τους μετέφεραν το μήνυμα των σοβαρών προτάσεων και θέσεων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για όσο το δυνατόν γρηγορότερη έξοδο από την κρίση.

Εμφάνιση ΠΟΤΑΜΙ ΠΥΛΗ 1.jpg

Eπισκεύτηκαν την ορεινή Ελάτη και το Παλαιομονάστηρο. Η ανταπόκριση του κόσμου στο  νέο αυτό κομματικό σχηματισμό ήταν πολύ καλή και τα εύσημα – σύμφωνα με εκτιμήσεις των υποψηφίων – για την πατριωτική πολιτική του στάση όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλά.

Εμφάνιση ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ.jpg

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή