"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Περιοδείες Βλαχογιάννη με Χαρακόπουλο στη Θεσ/νίκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών και προέδρων ΝΟΔΕ της Μακεδονίας, παρουσία και των βουλευτων Θεσσαλονίκης ΓΚΙΟΥΛΙΕΚΑ , ΚΑΛΑΦΑΤΗ , ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοικουσας Επιτροπής του κόμματος, διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, υπό την προεδρία του Τομεαρχη Μαξίμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του Συντονιστή Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ηλίας Βλαχογιάννης, άτομα κάθονται
Ολα τα στελέχη της Παράταξης, αλλά και οι Πρόεδροι φορέων και Συλλόγων, εξέφρασαν τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και δήλωσαν αισιόδοξοι για μεγάλη νίκη του Κόμματος στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
«Τα στελέχη και των προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, να είναι σίγουροι ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ, θα σταθεί αρωγός στο δύσκολο έργο που επιτελειτε .
Μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων θα εφαρμόσουμε ένα νέο αξιοπρεπές μισθολόγιο για τους ενστολους και θα χορηγησουμε το υπόλοιπο 50 τοις εκατό της γνωστής απόφασης του ΣτΕ.
Η αποκατάσταση του νόμου και της Τάξης, η κατάργηση του γνωστού νόμου ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, η δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ και η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας, αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ο Τομεάρχης Μάξιμος Χαρακόπουλος. «.
Από την πλευρά του ο Συντονιστής Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε. ό,τι το προσωπικό και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μπορούν να να προσβλεπουν στη στήριξη της Παράταξης μας, στο δύσκολο έργο τους.
«Μας ξέρετε καλά και πρέπει να μας εμπιστευτειτε . Τόσα χρόνια είμαστε δίπλα σας. Με θάρρος, με παρησσια, με εντιμότητα, ειλικρίνεια. Έτσι θα είμαστε και ως αυριανή Κυβέρνηση.»
Είχε προηγηθεί επίσκεψη του κλιμακίου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και στη Συντονιστική Διοίκηση Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος , παρουσία των τοπικών βουλευτών και των μελών του Τομέα Δημήτρη ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ, Βοηθού Συντονιστή για Βόρειο Ελλάδα, Κώστα ΑΝΕΣΤΙΔΗ και Δημήτρη ΦΑΦΟΥΤΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης