Περιοδείες Δημήτρη Χατζηγάκη σε Πυργετό και Αγία Μονή Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Χατζηγάκης. Χθες επισκέφθηκε τον Πυργετό και την Αγία Μονή. Απευθυνόμενος προς τους κατοίκο Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Χατζηγάκης. Χθες επισκέφθηκε τον Πυργετό και την Αγία Μονή. Απευθυνόμενος προς τους κατοίκο Rating: 0

Περιοδείες Δημήτρη Χατζηγάκη σε Πυργετό και Αγία Μονή

Περιοδείες Δημήτρη Χατζηγάκη σε Πυργετό και Αγία Μονή

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Χατζηγάκης. Χθες επισκέφθηκε τον Πυργετό και την Αγία Μονή. Απευθυνόμενος προς τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν είπε ότι ο συνδυασμός του «Αλλαγή Πορείας» είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο Δήμος πρέπει να προσφέρει καλές υπηρεσίες στους πολίτες αλλά και οι πολίτες πρέπει να νιώθουν την πόλη και το Δήμο γενικότερα σαν το δεύτερο σπίτι τους. Τόνισε επίσης ότι ο Δήμος πρέπει να δείχνει το κοινωνικό πρόσωπό του προς τους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο συνδυασμός του, αν εκλεγεί, θα θεσπίσει Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΥΑΤ και θα φροντίσει να δώσει λύση στο πρόβλημα των συμπολιτών μας που δεν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν διότι τους λείπουν μερικά ένσημα.

Ο κ. Χατζηγάκης αναφέρθηκε επίσης και στο ειδικό βάρος των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Η διαρκής αναζήτηση και η άντληση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα είναι επιτακτική διότι η χρηματοδότηση του Δήμου από την κεντρική εξουσία δεν αρκεί για να δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει η ίδρυση γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων το οποίο θα αναζητά νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων. Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τα διαθέσιμα προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας η οποία έχει εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα, ιδιαίτερα εκείνη των νέων.

Ο Δημήτρης Χατζηγάκης στο διάλογο που ακολούθησε με τους πολίτες τόνισε ότι την επομένη των εκλογών ο συνδυασμός του θα τηρήσει και θα υλοποιήσει το πρόγραμμά του και ότι θα είναι κοντά στους πολίτες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

xatzigakis_periodeia1 xatzigakis_periodeia2

Αφήστε το σχόλιο σας