Περιοδείες Ηλία Βλαχογιάννη Reviewed by Momizat on .   Στο Πετροχώρι του Δήμου Πύλης βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου παρακολούθησε την Πανηγυρική   Στο Πετροχώρι του Δήμου Πύλης βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου παρακολούθησε την Πανηγυρική Rating: 0

Περιοδείες Ηλία Βλαχογιάννη

Vlaxogiannis

 

Στο Πετροχώρι του Δήμου Πύλης βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για το Γενέσιον της Θεοτόκου.

Εμφάνιση ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ.jpg

Ο κ. Βλαχογιάννης μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου, διαπιστώνοντας ότι το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και όπως χαρακτηριστικά είπε “αυτή τη φορά οι πολίτες να ψηφίσουν όχι με οργή και θυμό όπως κάνανε στις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά με λογική και με βάση το συμφέρον της χώρας”.

 

Σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Ν.Δ με επικεφαλής τον κ. Ηλία Βλαχογιάννη κλιμάκιο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τις εξής περιοχές:

  • ΜΟΥΡΙΑ
  • ΔΡΟΣΕΡΟ
  •  ΠΗΓΗ
  •  ΛΥΓΑΡΙΑ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή