Περιοδείες στα Τρίκαλα από τους τρεις “μνηστήρες” της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 22 Νοεμβρίου , εβδομάδα αφίξεων η επόμενη για τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα , καθώς έρχονται οι τρεις εκ των τεσσάρων Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 22 Νοεμβρίου , εβδομάδα αφίξεων η επόμενη για τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα , καθώς έρχονται οι τρεις εκ των τεσσάρων Rating: 0

Περιοδείες στα Τρίκαλα από τους τρεις “μνηστήρες” της Νέας Δημοκρατίας

Περιοδείες στα Τρίκαλα από τους τρεις  “μνηστήρες” της Νέας Δημοκρατίας

Λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 22 Νοεμβρίου , εβδομάδα αφίξεων η επόμενη για τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα , καθώς έρχονται οι τρεις εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος .

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο διήμερων περιοδειών που θα πραγματοποιήσουν και οι τρεις στη Θεσσαλία έρχονται διαδοχικά στα Τρίκαλα :

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, το νομό Τρικάλων στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.

O ΄Αδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα την Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο νυν και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται στα Τρίκαλα την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιήσει περιοδείες στην  Φαρκαδόνα, Πύλη, Καλαμπάκα ενώ η κεντρική ομιλία θα γίνει στα Τρίκαλα

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή