Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Με σύνθημα, με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις Με σύνθημα, με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις Rating: 0

Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ

Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ

Με σύνθημα, με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις και συγκεντρώσεις στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που βλέπετε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, που έχετε διάθεση να συγκρουστείτε με τη μοιρολατρία & τις μειωμένες απαιτήσεις, σας λέμε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να σας εκφράσει είναι το ΚΚΕ.
Συμπόρευση με το ΚΚΕ να βαδίσουμε μαζί με κοινό αγώνα, για να ζωντανέψει η ελπίδα & η αισιοδοξία, με κοινωνική συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Τα πρόγραμμα των περιοδειών & συγκεντρώσεων
-Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 10 πμ περιοδεία στη λαϊκή & τα καταστήματα της Οιχαλίας κλιμάκιο     της Τ.Ε. αποτελούμενο από τον Αλ. Νταούλα & τον Απόστ. Ζάχο.
Καλαμπάκα Συγκέντρωση στην ταβέρνα «Δούρειος» δίπλα στο ΚΤΕΛ στις 8 μμ ομιλητής Αχιλ. Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
-Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 10 πμ στην Πύλη περιοδεία στη λαϊκή & τις υπηρεσίες του Δήμου από τον Απόστ. Ζάχο μέλος της Τ.Ε.
Πρόδρομος 7,30 μμ στο καφενείο «Καμπλιώνη» με ομιλήτρια την Ελένη Κοτούπα μέλος του Γ.Π. Θεσσαλίας.
Φήκη 8 μμ στο καφενείο «Μπέσσα» με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή
–  Σάββατο στο 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη Βουλευτή του  ΚΚΕ».

Σχόλια (1)

  • Υπνοβατης

    Ήθελα να ήξερα αν δεν γινόταν αυτές οι περιοδείες, τα φεστιβάλ, οι πορείες σε τί κατάσταση θα είμαστε; Ο λαός δεν αντιδρά, τα δέχεται αδιαμαρτηρητα όλα . Ας σταματήσουν να τους ενημερωνουν μπας και ξυπνησουν μόνοι τους.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή