"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με σύνθημα, με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση η Τ.Ε. Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα, διοργανώνοντας, περιοδείες, επισκέψεις και συγκεντρώσεις στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που βλέπετε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, που έχετε διάθεση να συγκρουστείτε με τη μοιρολατρία & τις μειωμένες απαιτήσεις, σας λέμε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να σας εκφράσει είναι το ΚΚΕ.
Συμπόρευση με το ΚΚΕ να βαδίσουμε μαζί με κοινό αγώνα, για να ζωντανέψει η ελπίδα & η αισιοδοξία, με κοινωνική συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία.
Τα πρόγραμμα των περιοδειών & συγκεντρώσεων
-Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 10 πμ περιοδεία στη λαϊκή & τα καταστήματα της Οιχαλίας κλιμάκιο     της Τ.Ε. αποτελούμενο από τον Αλ. Νταούλα & τον Απόστ. Ζάχο.
Καλαμπάκα Συγκέντρωση στην ταβέρνα «Δούρειος» δίπλα στο ΚΤΕΛ στις 8 μμ ομιλητής Αχιλ. Κανταρτζής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
-Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 10 πμ στην Πύλη περιοδεία στη λαϊκή & τις υπηρεσίες του Δήμου από τον Απόστ. Ζάχο μέλος της Τ.Ε.
Πρόδρομος 7,30 μμ στο καφενείο «Καμπλιώνη» με ομιλήτρια την Ελένη Κοτούπα μέλος του Γ.Π. Θεσσαλίας.
Φήκη 8 μμ στο καφενείο «Μπέσσα» με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή
–  Σάββατο στο 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη Βουλευτή του  ΚΚΕ».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ήθελα να ήξερα αν δεν γινόταν αυτές οι περιοδείες, τα φεστιβάλ, οι πορείες σε τί κατάσταση θα είμαστε; Ο λαός δεν αντιδρά, τα δέχεται αδιαμαρτηρητα όλα . Ας σταματήσουν να τους ενημερωνουν μπας και ξυπνησουν μόνοι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης