Περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δ. Πύλης Reviewed by Momizat on .   Στη Πηγή και στη Φήκη βρέθηκαν  η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Βάσω Μπακάση  και ο υποψήφιος  δήμαρχος Πύλης Απόστολος Ζάχος. Κατά τη διάρκεια των επι   Στη Πηγή και στη Φήκη βρέθηκαν  η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Βάσω Μπακάση  και ο υποψήφιος  δήμαρχος Πύλης Απόστολος Ζάχος. Κατά τη διάρκεια των επι Rating: 0

Περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δ. Πύλης

Περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δ. Πύλης

 

Στη Πηγή και στη Φήκη βρέθηκαν  η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Βάσω Μπακάση  και ο υποψήφιος  δήμαρχος Πύλης Απόστολος Ζάχος.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους είχαν την ευκαιρία ν’ ανοίξουν πολλές συζητήσεις με τους κατοίκους , στους οποίους ανέδειξαν τη σημασία των υποψηφιοτήτων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  σε δήμο και περιφέρεια.

Η Βάσω Μπακάση τους κάλεσε   να στηρίξουν  τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές, για να έχουμε ανιδιοτελείς αγωνιστές στα Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια που νοιάζονται και θα μάχονται καθημερινά για τις δικές μας ανάγκες, θα αντιπαλεύουν τις αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να εκλεχθούν άνθρωποι που να βάζουν πλάτη στην οργάνωση της άμυνας του λαού ενάντια στη λαίλαπα που πλήττει τα εισοδήματά του, την αξιοπρέπειά του, την ίδια την επιβίωσή του. Για να εκλεχθούν πρωτοπόροι αγωνιστές που θα  οργανώνουν την επίθεση του λαού για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, για την οικοδόμηση  μιας πραγματικά Λαϊκής Εξουσίας.

ls1 Από την πλευρά του ο Απόστολος Ζάχος  επισήμανε   :  « Σήμερα  πρέπει να διαλυθούν  οι όποιες αυταπάτες στο λαό ότι ένας δήμαρχος “καλός διαχειριστής», μπορεί να ασκεί φιλολαϊκή πολιτική, ενώ ταυτόχρονα υλοποιεί μνημόνια, κυβερνητικές αποφάσεις, “δημοσιονομική εξυγίανση”.  Η «καλή διαχείριση» και η «εξυγίανση» που υπόσχονται οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι σημαίνει λειτουργία του δήμου ως επιχείρηση με χαράτσωμα σε τέλη των δημοτών, με λογική πλήρωνε για να ‘χεις υπηρεσίες, με εκχώρηση  ενεργειακών πηγών του δήμου σε μεγαλοσυμφέροντα για εκμετάλλευση. Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δικαιολογούν το κόψιμο κάθε κρατικής επιδότησης από την κυβέρνηση ως αναγκαίο κακό. Όμως η κρατική επιδότηση που παρακρατούν  αδικαιολόγητα ,εδώ και 20 χρόνια, οι κυβερνήσεις από τους δήμους είναι δικά μας λεφτά , από τον προϋπολογισμό του κράτους, και τώρα έρχονται να μας πουν ξαναπληρώστε για να ‘χετε υπηρεσίες. Όλα τα χρόνια δε λένε τίποτα γι’ αυτό , δεν αντιστάθηκαν στις αντιλαϊκές πολιτικές και τώρα παριστάνουν ότι νοιάζονται για το λαό.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή