Περιοδεύει ξανά ο Τρικαλινός θίασος στα ορεινά θέρετρα Reviewed by Momizat on . Τα πανηγύρια στα ορεινά άρχισαν και οι Τρικαλινοί πήραν θέση μπροστά στους προσωπικούς τους υπολογιστές, για να απολαύσουν στα τοπικά sites τα αυτοδιοικητικά κα Τα πανηγύρια στα ορεινά άρχισαν και οι Τρικαλινοί πήραν θέση μπροστά στους προσωπικούς τους υπολογιστές, για να απολαύσουν στα τοπικά sites τα αυτοδιοικητικά κα Rating: 0

Περιοδεύει ξανά ο Τρικαλινός θίασος στα ορεινά θέρετρα

Περιοδεύει ξανά ο Τρικαλινός θίασος στα ορεινά θέρετρα

Τα πανηγύρια στα ορεινά άρχισαν και οι Τρικαλινοί πήραν θέση μπροστά στους προσωπικούς τους υπολογιστές, για να απολαύσουν στα τοπικά sites τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά “παρατράγουδα” του νομού να περιοδεύουν.

Μπορεί οι πολίτες – ψηφοφόροι να διασκεδάζουν κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο με τα κωμικά πρόσωπα του ντόπιου αποκαλούμενου “δημοσίου βίου”, η τραγωδία όμως για το τόπο είναι ότι αυτά εκλέγονται..!

Αυτό που πρέπει κάποτε να γίνει κατανοητό στη Δημοκρατική μας κοινωνία είναι ότι : “Η σωτηρία εξαρτάται από εμάς” όπως έγραφε ο Όμηρος 2.500 χρόνια πριν και “Εσύ πρέπει να αλλάξεις, αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο” όπως είπε ο Μαχάτμα Γκάντι πάρα πολύ αργότερα..

. Κώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή