Περιπατητική εκδήλωση σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Τρικάλων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων που εορτάζεται στις 18 Μαΐου, οργανώνουν την Κυριακή 1 Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Τρικάλων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων που εορτάζεται στις 18 Μαΐου, οργανώνουν την Κυριακή 1 Rating: 0

Περιπατητική εκδήλωση σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους των Τρικάλων

Περιπατητική εκδήλωση σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους των Τρικάλων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Τρικάλων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων που εορτάζεται στις 18 Μαΐου, οργανώνουν την Κυριακή 19 Μαΐου περιπατητική εκδήλωση σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους των Τρικάλων.
Οικοδέσποινες και ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι οι
• Κρυσταλλία Ματζανά, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.
• Βασιλική Πάντου, Μουσειολόγος, Διδάσκουσα στο ΔΙΕΚ Τρικάλων
Θα πραγματοποιηθεί περιήγηση σε διάφορα μνημεία της πόλης, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει παρουσίαση του τρόπου οργάνωσης μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης σε Μουσεία ή Αρχαιολογικούς χώρους, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας αυτής.
Αφετηρία της εκδήλωσης αυτής θα είναι η εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης. Στην πλατεία της εκκλησίας θα είναι και ο τόπος συγκέντρωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή