Περισσότερα τα ΜΜΕ κι απο τους φούρνους στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . "Πως να αντιδράσουμε οι λίγοι, όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού ζει τη πλάνη πως εκπροσωπείται από τους τυχοδιώκτες του Τύπου και της Πολιτικής", είχε γράψει λ "Πως να αντιδράσουμε οι λίγοι, όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού ζει τη πλάνη πως εκπροσωπείται από τους τυχοδιώκτες του Τύπου και της Πολιτικής", είχε γράψει λ Rating: 0

Περισσότερα τα ΜΜΕ κι απο τους φούρνους στα Τρίκαλα

Περισσότερα τα ΜΜΕ κι απο τους φούρνους στα Τρίκαλα

“Πως να αντιδράσουμε οι λίγοι, όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού ζει τη πλάνη πως εκπροσωπείται από τους τυχοδιώκτες του Τύπου και της Πολιτικής”, είχε γράψει λίγο πριν αναχωρήσει για τη γειτονιά των αγγέλων ο μέγας Μάνος Χατζηδάκης, περιγράφοντας γλαφυρά τον ιδιότυπο Δημοκρατικό ολοκληρωτισμό που βιώνει ο τόπος. 

Είναι τέτοια η τοξική επιρροή των ΜΜΕ στην Ελληνική κοινωνία και η διαπλοκή τους με το δημόσιο βίο, που στα Τρίκαλα για παράδειγμα, “Είναι περισσότερα κι από τους φούρνους”, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει πολιτικός αναλυτής της πόλης.

Η επιβίωση όλων αυτών των λειτουργών της “ενημέρωσης” βέβαια, εξαρτάται από τη πρόσδεσή τους στην εκάστοτε εξουσία και τις υπηρεσίες παραπληροφόρησης στους πολίτες που προσφέρουν.

Από την άλλη το νοσηρό για τη Δημοκρατίας μας είναι, ότι ουδέποτε Ελεγκτικός μηχανισμός του Κράτους και της “αδέκαστης” Δικαιοσύνης, ερεύνησε το μέγεθος του χρήματος των δύσμοιρων φορολογουμένων διοχετεύεται εμμέσως η αμέσως στα Media από τη Κυβέρνηση, τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης, τους Κρατικούς οργανισμούς και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις. 

Μάλλον ο φόβος της κοινωνικής έκρηξης του δοκιμαζόμενου λαού, όπως δήλωσε προ ημερών και η κ.Ντόρα Μπακογιάννη, αποθαρρύνει κάθε τέτοιο εγχείρημα.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή