"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Περιφερειάρχης Ηπείρου : Στις ορεινές περιοχές στην Ήπειρο χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν θα γίνει ουδέν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δύο οργισμένες αναρτήσεις μέσα στις τελευταίες ώρες έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος συνηθίζει να τοποθετείται στα κοινωνικά δίκτυα για μικρά αλλά και μεγάλα θέματα.

Δύο οργισμένες αναρτήσεις για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που είναι σε διαβούλευση και αφορά στα αιολικά πάρκα στο Περιστέρι.

Αποδέκτης του περιεχομένου αυτού είναι προφανώς η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία.

Στην πρώτη αναφέρει ότι «ο λύκος στην αντάρα χαίρεται αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Εκλογές βλέπουν αυτοί, κάποια γκέλα θα γίνει, ας είναι σίγουροι ότι σε ορεινές περιοχές στην Ήπειρο χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν θα γίνει ουδέν.. Δεν θα χαλάσουμε κάτι για να φτιάξουμε κάτι άλλο».

Μετά από μερικές ώρες ο Περιφερειάρχης επανήλθε με ένα βίντεο από τις χιονισμένες βουνοκορφές του Περιστερίου.

«Εκεί θέλουν να βάλουν ανεμογεννήτριες, δεν υπάρχει καμία περίπτωση» σχολιάζει..

Και είναι αυτή που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια από διαδικτυακούς ακολούθους του Περιφερειάρχη. Ένας από τους χρήστες σημειώνει ότι οι ΑΠΕ κρατούν όρθια την Ελλάδα στην ενεργειακή κρίση, ένας άλλος αναρωτιέται τις ιδιαίτερο έχουν αυτές οι βουνοκορφές από τις άλλες σε άλλα μέρη της χώρας και της Ηπείρου και ένας ακόμη σημειώνει με νόημα «μήπως τα χιόνια του Κασιδιάρη είναι διαφορετικά και για αυτό είναι γεμάτος ανεμογεννήτριες… Αλλά το Πωγώνι έχει λίγους ψήφους..»

epiruspost

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης