Περιφερειακό Συμβούλιο… προεκλογικό και με οξείες εκφράσεις Reviewed by Momizat on . Σε μια έντονα τεταμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη χθες βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με ατμόσφαιρα που θύμιζε και στον κάθε αδαή προεκλογική περίοδο. Αντικ Σε μια έντονα τεταμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη χθες βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με ατμόσφαιρα που θύμιζε και στον κάθε αδαή προεκλογική περίοδο. Αντικ Rating: 0

Περιφερειακό Συμβούλιο… προεκλογικό και με οξείες εκφράσεις

Περιφερειακό Συμβούλιο… προεκλογικό και με οξείες εκφράσεις

Σε μια έντονα τεταμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη χθες βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με ατμόσφαιρα που θύμιζε και στον κάθε αδαή προεκλογική περίοδο. Αντικείμενο της διαφωνίας, τα δύο βασικά θέματα της ημερησίας διάταξης: η ανασύσταση της λίμνης Κάρλας και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την επένδυση στις Νηές. Η διαφωνία υπήρξε το μεγαλύτερο διάστημα της ώρας μεταξύ του κ. Πουλάκη και του κ. Αγοραστού με προσωπικές αντεγκλήσεις του τύπου «δεν ξέρω πού χρωστάτε και επιδεικνύετε τέτοια πρεμούρα» από μέρους του κ. Πουλάκη, και «αυτά όχι σε μας, όχι σε μας λαϊκιστή κύριε Πουλάκη που δεν έχετε ποτέ θέση και πάντα καταψηφίζετε τα έργα στη Θεσσαλία» από μέρους του κυρίου Αγοραστού.

Ωστόσο, πέραν της στεντόρειας φωνής των πολιτικών αντιπάλων, χαρακτηριστική ήταν η θέση του κ. Μπούτα, ο οποίος με τον απλοϊκό του τρόπο κατέτασσε και τους δύο… στον ίδιο αχυρώνα.

Οι χαρακτηρισμοί και οι αντιπαραθέσεις έδιναν κι έπαιρναν, με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει ως κόμμα του τη Θεσσαλία και να κατηγορεί τον κύριο Πουλάκη ως φερέφωνο του κόμματός του, θυμίζοντας του τη μείζονα διαφοροποίησή τους στο θέμα του Αχελώου.

Ο κ. Πουλάκης εμφανώς ενοχλημένος έκανε με τη φωνή του τα μικρόφωνα να τρίζουν και τους συμβούλους να κρατάνε τα αφτιά τους με τα δυο τους χέρια!

Και τι θα δούμε ακόμα όσο ζυγώνουν οι εκλογές! Και φυσικά ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας, μέσα στο παιχνίδι των εντυπώσεων και παρουσία τηλεοπτικών καμερών, πέρασε στα ψιλά, εγκριθείς κοντά στα μεσάνυχτα…

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή