Περτούλι : “Πολιτικές Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων” Reviewed by Momizat on . «Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων – οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση» τιτλοφορείται η διήμερη στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάβ «Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων – οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση» τιτλοφορείται η διήμερη στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάβ Rating: 0

Περτούλι : “Πολιτικές Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων”

Pertoyli

«Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων – οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση» τιτλοφορείται η διήμερη στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στις διήμερες εργασίες θα αναλυθούν όλες εκείνες οι πολιτικές που απαντούν στην κρίση και διαμορφώνουν συνθήκες ανάπτυξης στους ορεινούς όγκους της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Έχουν κληθεί ως εισηγητές εκπρόσωποι υψηλού κύρους από την Πανεπιστημιακή κοινότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών.
Η διήμερη στρογγυλή τράπεζα συνδιοργανώνεται επίσης από το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή