Πεσκέσι… στον Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Ανυπολόγιστες οι καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία της περασμένης εβδομάδας . Ο Σπύρος Τσιοτινός "παλιά καραβάνα" του αγροτικού κινήματος πήγε πεσκέσι σ Ανυπολόγιστες οι καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία της περασμένης εβδομάδας . Ο Σπύρος Τσιοτινός "παλιά καραβάνα" του αγροτικού κινήματος πήγε πεσκέσι σ Rating: 0

Πεσκέσι… στον Μιχαλάκη

Πεσκέσι… στον Μιχαλάκη

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία της περασμένης εβδομάδας . Ο Σπύρος Τσιοτινός “παλιά καραβάνα” του αγροτικού κινήματος πήγε πεσκέσι στον αντιπεριφερειάρχη κατεστραμμένο βαμβάκι και ζήτησε  “να γίνει άμεσα εκτίμηση της ζημιάς από τον ΕΛΓΑ . Να υπάρχουν έγκαιρες αποζημιώσεις για το 100% της ζημιάς τόσο στην παραγωγή όσο και στο φυτικό κεφάλαιο αφού και εκεί προκλήθηκαν ζημιές που θα επηρεάσουν και την παραγωγή της επόμενης χρονιάς.
Χαρακτήρισε  για μια ακόμη φορά επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή του άδικου και αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ αφού οι ζημιές που γίνονται στο κεφάλαιο (στάβλους, κλήματα κλπ) αποζημιώνονται με ψίχουλα από τα ΠΣΕΑ και δίνονται στους δικαιούχους μετά από 3 και πλέον χρόνια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή