Πηγή έμπνευσης το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων ολοκλήρωσε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βασική Δράση ΚΑ1/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων του τομέα Εκπαίδευσης Ε Το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων ολοκλήρωσε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βασική Δράση ΚΑ1/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων του τομέα Εκπαίδευσης Ε Rating: 0

Πηγή έμπνευσης το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων

Πηγή έμπνευσης το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων

Το Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων ολοκλήρωσε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ στη Βασική Δράση ΚΑ1/Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων του τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Περιβαλλοντική εκπαίδευση και αειφόρος ανάπτυξη». Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, τρία μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Κ.Π.Ε. συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Agriculture – Biological path» που διοργάνωσε ο φορέας υποδοχής AMFI (Agenzia per la Mobilitàe la Formazione Internazionale) στο Celano της Ιταλίας.

Απονομή επαίνου στο Κ.Π.Ε. Περτουλίου-Τρικκαίων για το πρόγραμμα Erasmus+
Για την άρτια διαχείριση και την ευρεία διάδοση των αποτελεσμάτων, απονεμήθηκε στο πρόγραμμα κινητικότητας του Κ.Π.Ε. ο έπαινος «Good practice example», ο οποίος δίνεται σε προγράμματα που αποτελούν υπόδειγμα καλής πρακτικής και πηγή έμπνευσης για άλλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή