"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Πηγή Ολύμπου – Φυσικό μεταλλικό νερό από το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

H εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» και το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού κτίστηκε στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ στην περιοχή Βουλίκι της Κατερίνης.

Το νερό εμφιάλωσης αντλείται  από βάθος 250 μέτρων, από πηγή που βρίσκεται στο χώρο του εργοστασίου, η οποία πληρεί όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και είναι αναγνωρισμένο ως ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ με την υπουργική απόφαση Υ2/οικ.3377/7-9-1994.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγη Ολύμπου φυσικο μεταλλικο νερό

Λόγω της υπόγειας προέλευσής του το νερό προστατεύεται με φυσικό τρόπο με αποτέλεσμα να εμφιαλώνεται χωρίς καμία χημική επεξεργασία και τα άριστα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του να παραμένουν σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγη Ολύμπου φυσικο μεταλλικο νερό

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» διατίθεται σήμερα στις ακόλουθες συσκευασίες:
ΦΙΑΛΗ 0,5 L     σε συσκευασία 24 τμχ
ΦΙΑΛΗ 0,5 L     σε συσκευασία 12 τμχ
ΦΙΑΛΗ 1,0 L     σε συσκευασία 12 τμχ
ΦΙΑΛΗ 1,5 L     σε συσκευασία 6 τμχ

Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται με οχήματα της εταιρείας ή με μίσθωση οχημάτων για παραδόσεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η συνεχής διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που παραδίδουμε στους καταναλωτές αποτελούν το βασικό μέλημα των μελών της Διοίκησης και των εργαζομένων της Εταιρείας.

Στους πρόποδες του Ολύμπου και υπό την επιβλητική του παρουσία βρίσκεται και η ομώνυμη πηγή υδροληψίας της ΠΗΓΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε. Με βάση τα πλούσια χαρακτηριστικά του υπεδάφους, το φυσικό μεταλλικό νερό ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεπέραστης ποιότητας. Οι γεωλογικοί σχηματισμοί της περιοχής προσδίδουν πλούσια περιεκτικότητα του νερού σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και διαμορφώνουν τη μοναδική του γεύση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγη Ολύμπου φυσικο μεταλλικο νερό

Το νερό, περνώντας από διάφορα πετρώματα του υπεδάφους, αφενός φιλτράρεται και αφετέρου εμπλουτίζεται με ωφέλιμα συστατικά, που του χαρίζουν την ιδιαίτερη μεταλλική του σύσταση και την ξεχωριστή του γεύση. Το νερό στην πηγή έχει σταθερή θερμοκρασία περίπου 16°C καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η ποιότητά του παραμένει αναλλοίωτη.

Ο υδροφόρος ορίζοντας από τον οποίο παραλαμβάνουμε το νερό ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ, είναι προστατευμένος από οποιαδήποτε εξωτερική επίδραση και μόλυνση του περιβάλλοντος.

Το νερό ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ εμφιαλώνεται χωρίς καμία επεξεργασία και προσφέρεται στον καταναλωτή μετά από αυστηρούς ελέγχους και διαδικασίες που πιστοποιούνται με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005.

bg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης