"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Πικετοφορία του ΚΚΕ για τη συμφωνία με τους δανειστές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Κ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτικές δραστηριότητες για να αναδείξει στον Τρικαλινό λαό το αντιλαϊκό περιεχόμενο – οπως υποστηρίζει – κι αυτής της νέας συμφωνίας κυβέρνησης και ΕΕ , αλλά και για την προβολή των άμεσων διεκδικήσεων για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας

Από την ανακοίνωση της συμφωνίας και για τις επόμενες μέρες τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ πραγματοποιούν περιοδείες –εξορμήσεις στα Τρίκαλα Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του δήμου Τρικκαίων, της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων , της εφορίας και την αγορά, και συζήτησαν με τους εργαζόμενους και το κοινό

Αυτές οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν , ενώ για τον ίδιο λόγο η ΚΟ Τρικάλων του ΚΚΕ
την Παρασκευή 27 Φλεβάρη διοργανώνει πικετοφορία
με εκκίνηση στις 6μμ από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης(πρώην Κιτριλάκη).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οφείλει να φέρει άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στην Βουλή, τη νέα συμφωνία που υπέγραψε με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του με ονομαστική ψηφοφορία.
Η θέληση του λαού μας για απαλλαγή από την πολιτική που εφαρμόζεται με τα μνημόνια, μπορεί να βρει ουσιαστικό περιεχόμενο με την πραγματική κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων, την ανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Η πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων κλπ. είναι συμβολή στην οργάνωση της πάλης του λαού μας σ’ αυτήν την κατεύθυνση.

Η εργατική τάξη, ο λαός, μπορεί να τα καταφέρει, οργανώνοντας τον αγώνα και τη συμμαχία του, παλεύοντας για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, με αποδέσμευση από την ΕΕ, με μονομερή διαγραφή του χρέους, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και με το λαό στην εξουσία.
Αυτός είναι ο δρόμος μιας πραγματικά περήφανης κι αξιοπρεπούς στάσης του ελληνικού λαού.

ΤΡΙΚΑΛΑ 26/02/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης