«Πινόκιο» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Reviewed by Momizat on . Την θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» παρουσίασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», την Πέμπτη 30/5/15 στον Δ Την θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» παρουσίασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», την Πέμπτη 30/5/15 στον Δ Rating: 0

«Πινόκιο» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ»

kdap

Την θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» παρουσίασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», την Πέμπτη 30/5/15 στον Δημοτικό κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου. Πρωταγωνιστές οι «μικροί ηθοποιοί» και οι «μικροί τραγουδιστές» του ΚΔΑΠ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν το θεατρικό τμήμα που βασίστηκε στην κινησιολογική έκφραση, στον αυτοσχεδιασμό και την δραματοποίηση. Αλλά και τα παιδιά της χορωδίας με τα παιδιά του μουσικού τμήματος παίζοντας ντέφια και μεταλλόφωνα.
Το παραμύθι ζωντάνεψε με τα πανέμορφα κοστούμια και την αρμονία στις κινήσεις και τις φωνές των παιδιών. Να σημειωθεί ότι η προσαρμογή – σκηνοθεσία έγινε κυρίως με προτάσεις των ίδιων των παιδιών και με τον συντονισμό των εμψυχωτών του ΚΔΑΠ Μαρίας Μπλούτσου και Ορέστη Κρικώνη.
Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά, δωράκια με τον αγαπημένο τους «πινόκιο».

Αφήστε το σχόλιο σας