"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Πιο δεξιός από τους δεξιούς ο Χαχαμης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα με την απεργία του στις 18 Φλεβάρη έδωσαν μια δυναμική και μαζική απάντηση στην κυβέρνηση και στον νόμο Βρούτση που κατεδαφίζει ακόμη παραπέρα το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα θωρακίζοντας το νόμο Kατρούγκαλου.

Στα Τρίκαλα οι εργαζόμενοι με πρωταγωνιστές τα εργατικά σωματεία που με συνέπεια παλεύουν για την υπεράσπιση των εργασιακών ασφαλιστικών δημοκρατικών δικαιωμάτων τους θα συνεχίσουν να οργανώνουν τον αγώνα τόσο ενάντια στην κυβέρνηση όσο και στους υπονομευτές των αγώνων της εργατικής τάξης όπως έκαναν για άλλη μια φορά μια χούφτα εργατοπατέρες της πλειοψηφίας στη ΓΣΕΕ και στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.

Την δόξα της συνδικαλιστικής μαφίας που λυμαίνεται τη ΓΣΕΕ ζήλεψε ο αρχιερέας της πλαστογραφίας και της νοθείας στα Τρίκαλα Χαχάμης Θωμάς. Που στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου επιχειρηματολογούσε γιατί δεν πρέπει να γίνει απεργία ψηφίζοντας αυτός και οι υπόλοιποι της ΠΑΣΚΕ Λευκό.

Ο Χαχάμης υιοθέτησε πλήρως την λασπολογία της κυβέρνησης μιλώντας για υποκινούμενους από το ΠΑΜΕ.

Ας απαντήσει, οι συνάδελφοι του που απήργησαν στο ΟΣΕ είναι υποκινούμενοι από το ΠΑΜΕ;

Ο ίδιος τη έκανε τελικά απήργησε ή όχι;

Πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια που αναπαράγει την προπαγάνδα της κυβέρνησης της Ν.Δ ενώ την ίδια στιγμή το παίζει αντιπολιτευόμενος σαν στέλεχος με το ΚΙΝΑΛ.

Το επόμενο βήμα του θα είναι να συμμετέχει και στις δυνάμεις καταστολής για να καταργηθούν οι απεργίες και οι συγκεντρώσεις όπως η κυβέρνηση δρομολόγησε να κάνει με νέο νομοσχέδιο.

Η κατρακύλα δεν έχει πάτο.

Τα μέλη του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου εκλεγμένοι με την ΔΑΣ

Αρμάγος Δημητρης
Λιατίφης Γιώργος
Παπή Κωνσταντίνα
Τσίγκας Πέτρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης