Πιο… κοντά τουριστικές επιχειρήσεις – παραγωγοί Reviewed by Momizat on . Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργάνωσε σήμερα  Σάββατο, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασύνδεση του τουρισ Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργάνωσε σήμερα  Σάββατο, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασύνδεση του τουρισ Rating: 0

Πιο… κοντά τουριστικές επιχειρήσεις – παραγωγοί

Πιο… κοντά τουριστικές επιχειρήσεις – παραγωγοί

Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργάνωσε σήμερα  Σάββατο, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B στο «Φρούριο» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασύνδεση του τουρισμού με την τοπική παραγωγή και ειδικότερα με τα προϊόντα διατροφής.

Όπως τόνισε ο Προεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, σκοπός είναι, μέσω των επιχειρηματικών συναντήσεων, να έρθουν σε απ’ ευθείας επαφή οι επιχειρήσεις προϊόντων διατροφής και οι τοπικοί παραγωγοί με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασιών προκειμένου να χρησιμοποιούνται προϊόντα διατροφής που παράγονται στην περιοχή από τις συγκεκριμένες τουριστικές επιχειρήσεις.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και η  στήριξη του παραγωγικού κλάδου της περιοχής.

H εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού μετείχαν πάρα πολλοί τρικαλινοί παραγωγοί με τα προϊόντα τους.  Πλέον, το ζήτημα είναι, οι τουριστικές επιχειρήσεις να εμπιστευτούν και να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα.

Αφήστε το σχόλιο σας