"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

“Πιστολιά” στους ήρωες νοσοκομειακούς γιατρούς – Απλήρωτες οι δεδουλευμένες εφημερίες απο τον Οκτώβριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aπλήρωτες παραμένουν οι τακτικές εφημερίες των γιατρών του νοσοκομείου Τρικάλων, από τον Οκτώβριο του 2022 , οδηγώντας το ιατρικό προσωπικό που σηκώνει το βάρος και στηρίζει το σύστημα , “τρέχοντας” από την μια κλινική στην άλλη λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, σε δύσκολη θέση. Όπως ανέφερε στην trikkipress μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών ” με υποσχέσεις, “θα δούμε”, “δημιουργικές ασάφειες” κ.λπ., είμαστε αποφασισμένοι να βαδίσουμε πάλι στον γνώριμο δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης” .

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με την “ηλεκτρονική διακυβέρνηση” τού “επιτελικού κράτους” μόνο τα χρέη των μικροοφειλετών προς αυτό εκταμιεύονται αυτόματα από τούς λογαριασμούς τους.Τα χρέη των μεγαλοοφειλετών (καναλάρχες,καζινάδες,κ.λ.π.) διαγράφονται καί οι οφειλές τού κράτους προς τούς πολίτες είναι γραμμένες στό μπακαλοδέφτερο.Ας ανοίγατε ένα σταθμό ή ένα καζίνο τέλος πάντων…

    • Αφού η σοβιετική Ελλάδα σας πληρώνε αριστερές κρατικές ΔΕΚΟ και μαϊμού συντάξεις και διορισμούς, αντί να ξοδεύει για ΥΓΕΙΑ και ΠΑΙΔΕΙΑ.

      • Η Σοβιετική Ελλάδα βρίσκεται στο πάραλήρημά σου. Στην Ελλάδα του Κούλη που σύντομα θα τον στείλει ο λαός στα τσακίδια τα λεφτά δίνονται σε πετσωμένες λίστες και απευθείας αναθέσεις. Οι ΔΕΚΟ μόνο Κρατικές μπορεί να είναι αλλιώς δεν είναι ΔΕΚΟ αλλά βδέλες που ρουφάν το αίμα των πολιτών και καταστρέφουν την όποια πιθανότητα ανάπτυξης της παραγωγής και του εμπορίου.(βλπ ηλεκτικό ρεύμα))

  2. Ο κ. Τσαούσης που είναι υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ που είναι και γιατρός τι λέει για τις απλήρωτες εφημερίες των συναδέλφων του?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης