Πλήθος εκδηλώσεων και εργασιών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 15-5-2014 και την Τρίτη 20-5-2014 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων όπου παρουσιάστηκαν από τους μαθητές οι εργασίες Την Πέμπτη 15-5-2014 και την Τρίτη 20-5-2014 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων όπου παρουσιάστηκαν από τους μαθητές οι εργασίες Rating: 0

Πλήθος εκδηλώσεων και εργασιών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Πλήθος εκδηλώσεων και εργασιών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Την Πέμπτη 15-5-2014 και την Τρίτη 20-5-2014 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων όπου παρουσιάστηκαν από τους μαθητές οι εργασίες που έκαναν κατά την διάρκεια της χρονιάς στα πλαίσια των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων αλλά και άλλων ενδοσχολικών δραστηριοτήτων.

Στη ίδιες εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητών στο μάθημα της ερευνητικής εργασίας (project) της Α’ τάξης και της ειδικής διαθεματικής δραστηριότητας της Β’ Τάξης ΕΠΑΛ.

Η σχολική χρονιά 2013-14 ήταν ιδιαίτερα δημιουργική για το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων. Οι μαθητές εργάστηκαν όλη τη χρονιά με ζήλο για την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων και εργασιών. Παράλληλα συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές εκδρομές και δράσεις που αφορούσαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις για να έχουν μια καλύτερη εικόνα του επαγγέλματος το οποίο θα ακολουθήσουν όταν αποφοιτήσουν από το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων και να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Η έβδομη τέχνη του κινηματογράφου είχε την τιμητική της σε αυτή την εκδήλωση με την ταινία «Χαμένα Χαμόγελα» που γύρισαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και η οποία απέσπασε τα καλύτερα σχόλια για το άρτιο γύρισμά της αλλά και για το ευρηματικό σενάριό της.

Σε παράλληλη εκδήλωση, ο Σύμβουλος των Μηχανολόγων κ. Αντ. Μπλιούμης ενημέρωσε του μαθητές του μηχανολογικού τομέα για τα επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου και τις προοπτικές εργασίας μετά την αποφοίτησή τους από το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Στις εκδηλώσεις που έγιναν στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων παρέστη η παιδαγωγικά υπεύθυνη Σύμβουλος του σχολείου κα. Ευαγγελή Κοτρώτσιου, η οποία στήριξε όλες αυτές τις προσπάθειες που έγιναν από τους καθηγητές και μαθητές καθ’ τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Κων/νος Βήτας που βρίσκεται πάντα δίπλα στο σχολείο για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Για όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης σχολικής χρονιάς, μαθητές και καθηγητές, αξίζουν συγχαρητήρια και οι καλύτερες ευχές θα συνοδεύουν τους μαθητές μας στις πανελλαδικές αλλά και τις ενδοσχολικές εξετάσεις για επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Ο διευθυντής  του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΝΤΟΓΚΑΣ

1epal1 1epal2

Αφήστε το σχόλιο σας