"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Πλήθος εκδηλώσεων το επόμενο τετραήμερο στον “Μανδραγόρα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

MANDRΠέμπτη στις 10:00 μ.μ.

Τρεις φωνές τραγουδούν τρεις μεγάλους δημιουργούς στο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ!

Της ψυχής μας τα τραγούδια!
Μουσικό αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα, τον Απόστολο Καλδάρα και τον Άκη Πάνου!

Ερμηνεύουν οι:
Γιώργος Μπαμπαλιάρης
Μαρία Νίκα
Δημήτρης Παδιός

Παίζουν οι μουσικοί:
Ευθύμης Γρηγορίου: μπουζούκι & επιμέλεια προγράμματος,
Κώστας Χριστόπουλος: κιθάρα
Στέργιος Παππάς: μπάσο
Χρήστος Μακρής: τύμπανα και κρουστά

Είσοδος: 5€

 

 

 

 

 

Παρασκευή
στις 10:00 μ.μ.
Αλέξανδρος Μπελλές live – ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ (Τρίκαλα)

Ο Αλέξανδρος Μπελλές επιστρέφει στα Τρίκαλα για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ.

MANDR1Την Παρασκευή 3 Απριλίου ο Αλέξανδρος Μπελλές και η μπάντα του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Σαν έρθεις” αλλά και νέα τραγούδια από την επερχόμενη δουλειά του που θα κυκλοφορήσει τέλος του χρόνου. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τη συνεργασία του με το συνθέτη Χρυσοβαλάντη Σωτηρίου αλλά και αγαπημένες διασκευές Ελλήνων συνθετών:
Δημήτρη Λάγιου (Περαστικός και αμίλητος, θα με δικάσει), Μίκη Θεοδωράκη (Ποιος τη ζωή μου), Σταύρου Ξαρχάκου (Νυν και αεί), Μάνου Χατζιδάκι (Ο Γιάννης ο φονιάς), Θάνου Μικρούτσικου (Μικρόκοσμος) αλλά και νέων τραγουδοποιών, Αλκίνοου Ιωαννίδη (Απόγευμα στο δέντρο) Λεωνίδα Μπαλάφα (Κόσμε Γλέντα) κ.α.

Με ήχο ηλεκτρικό-rock με παραδοσιακά ακούσματα, έντονες δυναμικές και samples και με στίχο βαθιά κοινωνικό με την οπτική της αυτοκριτικής διάθεσης θα οδηγηθούμε σε ένα ταξίδι που καταλήγει στο φως .
Καλεσμένοι σε αυτό το ταξίδι και οι φίλοι του Χάρης Καραμπέρης, Νάσια Ριζαργιώτη, Κώστας Στάθης.
Μαζί του τρεις εξαιρετικοί μουσικοί με το δικό τους προσωπικό μουσικό ύφος
Κιθάρα: Γιώτης Παρασκευαΐδης
Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης
Τύμπανα: Δημήτρης Μποσινάκος

Είσοδος 6€

Ο Αλέξανδρος Μπελλές γεννήθηκε στη Χίο το 1984, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε Marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας. Έχοντας ιδιαίτερη κλίση και αγάπη στο τραγούδι, στα είκοσι του χρόνια, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στο Ωδείο Γλυφάδας, συνέχισε στην Αγγλία, στο Λίντς (Leeds college of music) και στο Λονδίνο.
Το 2008 τον ανακαλύπτει ο Γιάννης Μαρκόπουλος και του αναθέτει να ερμηνεύσει μέρη από τα μουσικά του έργα «Θητεία», «Ιθαγένεια», «Χρονικό» και «Ανεξάρτητα». Από τότε πήρε μέρος σε πολλές συναυλίες του συνθέτη, εκ των οποίων οι πιο σημαντικές ήταν στο Θέατρο Παλλάς το Μάρτιο του 2009, στο Μέγαρο Μουσικής το Μάιο του 2009, στο Plaisir d’Hiver των Βρυξελλών το Νοέμβριο του 2011 και στο Cooper Union της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 2013.
Έχει συνεργαστεί με το Νίκο Ξυδάκη στους αγώνες δημιουργίας Ελληνικού τραγουδιού που έγιναν στη στέγη γραμμάτων και τεχνών, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι σε μουσική του συνθέτη.
Έχει συνεργαστεί επίσης με εξαίρετους ερμηνευτές όπως: Μάριος Φραγκούλης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κώστας Μακεδόνας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Παντελής Θαλασσινός, Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης), Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.α
Τον Οκτώβριο του 2012 κυκλοφόρησε από την Phonograph Music Productions το πρώτο του album, με τίτλο Σαν έρθεις και μέχρι το τέλος του 2015 θα έχει κυκλοφορήσει τη δεύτερη προσωπική του δουλειά.

 

 

Σάββατο
στις 10:00 μ.μ.
Η ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ ζωντανά στα ΤΡΙΚΑΛΑ!!!
Είσοδος: 8 ευρώ

“Μια στιγμή στο φως”

MANDR2Για αυτή τη στιγμή που όλοι αναζητούμε και αναμένουμε, για αυτά τα λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια όμορφη μελωδία, ένα αδιάσειστο συμπέρασμα, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα γέλιο από καρδιάς…
Για αυτήν ακριβώς τη στιγμή η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στη μουσική σκηνή ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, παρέα με την μπάντα της και διαλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει, με στόχο να σταθούμε όλοι μαζί, έστω και για λίγο, στο φως!
Η Μαρίζα Ρίζου από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά. Ερμήνευσε με τέτοια συμπυκνωμένη δύναμη και θηλυκότητα το «Πόσο Λυπάμαι» που μας καθήλωσε. Κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το «Μια Άλλη Ευτυχία». Τον Φεβρουάριο του 2013 μας χάρισε το πιο “Γλυκό Πρωί” και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική.
Λίγους μήνες αργότερα επιστρέφει τραγουδώντας με χαρακτηριστική νοσταλγία και αισθαντικότητα το “Πετάω” του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το δεύτερο βήμα της στην ελληνική δισκογραφία.
Εκεί η Μαρίζα θα αλλάξει, θα ωριμάσει, θα πάει ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική της αλήθεια, με μελωδίες και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μας αφήσουν να απολαύσουμε άλλη “μια στιγμή στο Φως”..

Μαζί της οι μουσικοί:
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Τύμπανα: Γιώργος Κασαβέτης
Σαξόφωνο-Κλαρινέτο: Sam Marlieri
Κιθάρες-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος

Υπεύθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης

 

 

 

Κυριακή
στις 11:30 π.μ.
Μύθι Μύθι Παραμύθι!!!
Το Μύθι Μύθι Παραμύθι λαλεί τελευταία φορά για φέτος τις ιστορίες του.

MANDR3Με ένα πανωφόρι και μάλιστα εκείνο του παραμυθά θα κλείσει ετούτη τη χρονιά το εργαστήριο για παιδιά. Σαν ακούσουνε τα παθήματα του ήρωα, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν κάτι από ότι θα έχει ιστορηθεί και η έκθεση θα γίνει επί τόπου … και στο τέλος με εικόνες παιδικές θα “ακούσουμε” ξανά το παραμύθι.
Καλή απόλαυση λοιπόν σε όποιον έρθει για να αφουγκραστεί το δρόμο που παίρνει και αφήνει πάντα ο ήρωας στο παραμύθι, συνήθεια συχνή στην ίδια τη ζωή για όποιον θέλει να προχωρήσει…
Για παιδιά 5 ετών και άνω
Τιμές Εισιτηρίων : 4€/άτομο
ένας γονιός με παιδί 6€ (άνεργοι 4€)

Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη δράση:
1. Δεν είναι υποχρεωτική η κατανάλωση στο μπαρ
2. Το σερβίρισμα σταματάει την ώρα της αφήγησης
3. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση από τα παιδιά ποτού ή φαγητού όσο διαρκεί η δράση
4. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στο χώρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης