Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα – Οι ψηφοφόροι της ΝΔ «αγκάλιασαν» την υποψήφια βουλευτή Reviewed by Momizat on . Σε μια μεγαλειώδη  και εντυπωσιακή συγκέντρωση, με τον κόσμο να κατακλύζει την οδό Ασκληπιού και τα συνθήματα των νέων να κυριαρχούν στον αέρα, πραγματοποί Σε μια μεγαλειώδη  και εντυπωσιακή συγκέντρωση, με τον κόσμο να κατακλύζει την οδό Ασκληπιού και τα συνθήματα των νέων να κυριαρχούν στον αέρα, πραγματοποί Rating: 0

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα – Οι ψηφοφόροι της ΝΔ «αγκάλιασαν» την υποψήφια βουλευτή

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα – Οι ψηφοφόροι της ΝΔ «αγκάλιασαν» την υποψήφια βουλευτή

Σε μια μεγαλειώδη  και εντυπωσιακή συγκέντρωση, με τον κόσμο να κατακλύζει την οδό Ασκληπιού και τα συνθήματα των νέων να κυριαρχούν στον αέρα, πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της στα Τρίκαλα η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Κατερίνα Παπακώστα
κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ενώ τόσο η υποψήφια όσο και οι συνεργάτες της δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για την θετική ανταπόκριση του κόσμου.

Μιλώντας – πάντα εκτός κειμένου – για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών η κ Παπακώστα επισήμανε ότι η ΝΔ βαδίζει ενωμένη για την πολιτική αλλαγή. «Για να κάνουμε το restart της χώρας με νέα πρόσωπα, με ανθρώπους που μπορεί να φέρουν τις αλλαγές και διαθέτουν φρέσκες ιδέες και έχουν εμπειρία διοίκησης», σημείωσε, ενώ στην ομιλία της άσκησε κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή