Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Χρήστου Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” Rating: 0

Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Χρήστου Μιχαλάκη

Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Χρήστου Μιχαλάκη

Πλήθος κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και εκ νέου υποψηφίου με τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, την Πέμπτη 01-05-2014, επισκέφθηκε την Αγριελιά, το Λιόπρασο, το Ελληνόκαστρο, τον Πλάτανο, το Ρίζωμα και το Αρδάνι, ενώ παρευρέθηκε στο πανηγύρι προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου σε Ράξα και Πυργετό.

Κατά την περιοδεία, τα μηνύματα των πολιτών για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές και τον Συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” ήταν άκρως ενθαρρυντικά, τονίζοντας ότι και σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα στηρίξουν τον Χρήστο Μιχαλάκη, μιας και ο ίδιος ήταν παντού παρών, με έργα και όχι με λόγια και υποσχέσεις.

“Όλα αυτά τα χρόνια ήσουνα κοντά μας και στα έργα και στις θεομηνίες και σε όλα μας τα προβλήματα. Ήσουν εδώ και οι προεκλογικές σου υποσχέσεις το 2010 έγιναν πραγματικότητα”, έλεγαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μαζί του στα καφενεία των χωριών.

“Κάναμε ότι μπορούσαμε και ότι ήταν στην αρμοδιότητά μας. Πιστεύω με λίγα κάναμε πολλά. Ίσως θα μπορούσαμε περισσότερα. Δεν λέμε ότι τα λύσαμε όλα. Λύσαμε τα περισσότερα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Δεν κρυφτήκαμε, ήμασταν εδώ δίπλα σας. Για αυτό έχουμε το θάρρος και σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε και πάλι στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με εσάς τους κατοίκους και η άριστη συνεργασία που έχουμε με όλους τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων θα συνεχιστεί. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε”, τόνισε μεταξύ άλλων κατά τις ομιλίες του ο κ. Μιχαλάκης, εισπράττοντας θερμότατο χειροκρότημα από το πολυάριθμο κοινό.

mixalakis_xwria3 mixalakis_xwria mixalakis_xwria1

Αφήστε το σχόλιο σας