Πλήρης απογοήτευση στην υποδοχή του νέου χρόνου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αποαράδεκτη από όλες τις απόψεις η χθεσινοβραδινή "τελετή" για την υποδοχή του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Πλήρης ανοργανωσιά, φτώχεια ως πρ Αποαράδεκτη από όλες τις απόψεις η χθεσινοβραδινή "τελετή" για την υποδοχή του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Πλήρης ανοργανωσιά, φτώχεια ως πρ Rating: 0

Πλήρης απογοήτευση στην υποδοχή του νέου χρόνου στα Τρίκαλα

Πλήρης απογοήτευση στην υποδοχή του νέου χρόνου στα Τρίκαλα

Αποαράδεκτη από όλες τις απόψεις η χθεσινοβραδινή “τελετή” για την υποδοχή του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.
Πλήρης ανοργανωσιά, φτώχεια ως προς την ίδια την εκδήλωση, πολύς κόσμος που κάτι περίμενε, και ένα γενικό τίποτα, με μια πλήρη απογοήτευση, τη χαρακτήρισαν.
1. Για άλλη μια φορά δεν υπήρχε, ούτε Δημοτική Φιλαρμονική, ούτε Δημοτική Χορωδία.  Και πώς να υπάρχει Φιλαρμονική, όταν τα προηγούμενα μέλη της είναι ακόμη απλήρωτα, ενώ τα νέα, είναι νεαροί/ές, τους οποίους δεν μπορούν να υποχρεώσουν να σταθούν στην πλατεία; Αλλά δεν μπορούσαν ούτε ένα συγκρότημα να πληρώσουν για να παίξει ένα, έστω τραγουδάκι. Για παράδειγμα… τα κάλαντα; Εξάλλου, 3.444 ευρώ στοίχισαν οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ο φωτισμός για το συγκεκριμένο βράδυ.
2.  Δεν υπήρχε μουσική των ημερών. Δεν ακούστηκε ούτε ένα χριστουγεννιάτικο, πρωτοχρονιάτικο και γενικώς εορταστικό τραγούδι. Τα cd που έπαιζαν, εκτός του ότι κάποια στιγμή σίγησαν, είχαν διάφορες ξένες ποπ επιτυχίες, εντελώς άσχετες με την ημέρα, ταιριάζουσες μόνο σε κλαμπ.
3.  Δεν στήθηκε εξέδρα μπροστά από το άγαλμα του σρατηγού Σαράφη και σε μια ακατανόητη κίνηση, ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι ανέβηκαν στην ξύλιη κατασκευή του καφέ του παγοδρομίου. Δεν παρέλειπαν, δε, να υπενθυμίζουν ότι χθες το βράδυ η είσοδος σε αυτό ήταν δωρεάν.
4.  Ο λόγος – μήνυμα του Δημάρχου Χρ. Λάππα ήταν διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Εκφωνήθηκε, δε, μετά την αλλαγή του νέου χρόνου
5. Τυπικώς, ο νέος χρόνος είχε “αφιχθεί”, όταν αποφασίστηκε να αρχίσει η εκφώνηση της αντίστροφης μέτρησης και μόνο από το 5 και προς τα κάτω, διότι είχε αργήσει η γιορτή.
6. Οι τρικαλινοί βρίσκονταν στην πλατεία και στη γέφυρα και, μαζί με τους επισκέπτες, δεν κατάλαβαν, πού βρισκόταν ο Δήμαρχος
7. Ασυνεννοησία και με τα “φαναράκια της ελπίδας”. Ο Δήμαρχος έψαχνε να βρει ένα στη γέφυρα, ενώ ήδη είχαν φύγει στον ουρανό δύο, από την κεντρική πλατείαΕτσι, η εκδήλωση γέμισε τους πάντες με απογοήτευση. Και τους επισκέπτες και τους τρικαλινούς. Τους επισκέπτες, διότι υποτίθεται ότι δεν θα έβλεπαν κάτι σύνηθες, καθώς υπάρχουν τα ξωτικά… Τους τρικαλινούς, διότι συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ τα ξωτικά…
Θανάσης Μιχαλάκης

*Για να δείτε καλύτερα τις φωτό, ανοίξτε  τις με δεξί κλικ σε νέα καρτέλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή