Πλήρης αποτυχία της αξιολόγησης υπαλλήλων στο νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . "Μπλόκο" στην αξιολόγηση ετοιμάζονται να βάλουν οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων, καλώντας και την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να συστρατευτεί μαζ "Μπλόκο" στην αξιολόγηση ετοιμάζονται να βάλουν οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων, καλώντας και την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να συστρατευτεί μαζ Rating: 0

Πλήρης αποτυχία της αξιολόγησης υπαλλήλων στο νοσοκομείο Τρικάλων

Πλήρης αποτυχία της αξιολόγησης υπαλλήλων στο νοσοκομείο Τρικάλων

“Μπλόκο” στην αξιολόγηση ετοιμάζονται να βάλουν οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Τρικάλων, καλώντας και την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να συστρατευτεί μαζί τους, καταγγέλλοντας ότι μεθοδεύονται στο χώρο τους, πανελλαδικά χιλιάδες απολύσεις. Είναι γεγονός ότι από τους 530 περίπου εργαζόμενους στο νοσοκομείο μόνο επτά [7] αποδέχθηκαν την διαδικασία της αξιολόγησης όπως αυτή προωθείται από την κυβέρνηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η θέση της διοίκησης του νοσοκομείου δεδομένου ότι τόσο ο διοικητής κ Σουφλιάς όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Μπάρδας είναι φίλα προσκείμενοι προς τη Ν.Δ.

aksiologisi_nosileutes

“Θέλουμε την αξιολόγηση, αλλά όχι με προαπαιτούμενα”  δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κώστας Ντόβας. Και πρόσθεσε ότι “με το μέτρο αυτό της κυβέρνησης το 15% των εργαζομένων θα θεωρούνται άχρηστοι, το 60% μέτριοι και το 25 % καλοί, γεγονός που θα οδηγήσει πολλούς εργαζόμενους σε κινητικότητα”.

aksiologisi_nosileutes2

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή