Πλαστό το πτυχίο του Ντάισελμπλουμ… Reviewed by Momizat on . Το άρθρο του Ιρλανδικού Independent που αποκάλυψε ότι ο Γερούν Νταίσελμπλουμ είχε δηλώσει στο βιογραφικό του πτυχίο που δεν έλαβε ποτέ επανέρχεται στη δημοσιότη Το άρθρο του Ιρλανδικού Independent που αποκάλυψε ότι ο Γερούν Νταίσελμπλουμ είχε δηλώσει στο βιογραφικό του πτυχίο που δεν έλαβε ποτέ επανέρχεται στη δημοσιότη Rating: 0

Πλαστό το πτυχίο του Ντάισελμπλουμ…

Πλαστό το πτυχίο του Ντάισελμπλουμ…

Το άρθρο του Ιρλανδικού Independent που αποκάλυψε ότι ο Γερούν Νταίσελμπλουμ είχε δηλώσει στο βιογραφικό του πτυχίο που δεν έλαβε ποτέ επανέρχεται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα της Ιρλανδίας τον Απρίλιο του 2013 είχε αποκαλύψει  ότι ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε στο βιογραφικό του ένα πτυχίο που δεν απέκτησε ποτέ!

Συγκεκριμένα, το βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork.

Ετσι ο Ντάισελμπλουμ, αναγκάστηκε να αλλάξει το βιογραφικό του και πλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης γράφει ότι το 1991 «απλώς παρακολούθησε Business economics research σε επίπεδο μεταπτυχιακού». Δεν διευκρινίζει ωστόσο αν έλαβε κάποιο πτυχίο ή master.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, στο επίσημο βιογραφικό του, που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός, ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.
Όπως ανακοίνωσε όμως το UCC, σύμφωνα με τον ιρλανδικό «Independent», ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ απλώς φοίτησε για κάποιους μήνες στο ίδρυμα αλλά ουδέποτε απέκτησε τίτλο.

Στα σόσιαλ μίντια διακωμωδούν τον Ολλανδό και αναρωτιούνται: «Μήπως ήταν αυτό που είπε στο αυτί του Βαρουφάκη όταν ο Έλληνας υπουργός αναφώνησε το περίφημο «ουάου»;

Πηγή: imerisia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή