Πλειστηριασμοί: Ένταση στο Ειρηνοδικείο, εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο Reviewed by Momizat on . Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα - Μέλη συλλογικοτήτων υποχρέωσαν δύο συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν - Θα έβγαιναν στο σφυρί δύο καταστήματα Έντασ Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα - Μέλη συλλογικοτήτων υποχρέωσαν δύο συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν - Θα έβγαιναν στο σφυρί δύο καταστήματα Έντασ Rating: 0

Πλειστηριασμοί: Ένταση στο Ειρηνοδικείο, εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

Πλειστηριασμοί: Ένταση στο Ειρηνοδικείο, εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα – Μέλη συλλογικοτήτων υποχρέωσαν δύο συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν – Θα έβγαιναν στο σφυρί δύο καταστήματα

Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αφού για ακόμη μια φορά το “Κίνημα δεν πληρώνω”, εκπρόσωποι της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς.

Τα πνεύματα άναψαν όταν άνδρες της αστυνομίας εμπόδισαν την είσοδο των κινημάτων στην αίθουσα 7 του Ειρηνοδικείου όπου μέσα βρίσκονταν δύο συμβολαιογράφοι.

Ωστόσο στην συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα όπου ανάγκασαν τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν και να ματαιώσουν δύο πλειστηριασμούς καταστημάτων για τους οποίους να σημειωθεί πως υπήρχε άδεια διενέργειάς τους από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο.

Εισβολή του Ρουβίκωνα


Στο μεταξύ το νωρίς το μεσημέρι η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας επιτέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σόλωνος 47 στο Κολωνάκι.
Οι «εισβολείς» προάλεσαν σημαντικές ζημιές στο γραφείο και αποχώρησαν κατηγορώντας το συγκεκριμένο γραφείο ότι «πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών».

Μάλιστα όπως καταγγέλλει σε κείμενό του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου  «πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή