“Πληρωμένη” απάντηση Παπαστεργίου στο υποτιμητικό σχόλιο Λάππα Reviewed by Momizat on .  Αλλη μια φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρικκαίων χρησιμοποίησε μη πολιτικό χαρακτηρισμό για μια πολιτική πράξη. Αυτή τη φορά, κληθείς να απαντήσει στη Ραδιοφωνικ  Αλλη μια φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρικκαίων χρησιμοποίησε μη πολιτικό χαρακτηρισμό για μια πολιτική πράξη. Αυτή τη φορά, κληθείς να απαντήσει στη Ραδιοφωνικ Rating: 0

“Πληρωμένη” απάντηση Παπαστεργίου στο υποτιμητικό σχόλιο Λάππα

“Πληρωμένη” απάντηση Παπαστεργίου στο υποτιμητικό σχόλιο Λάππα

 Αλλη μια φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Τρικκαίων χρησιμοποίησε μη πολιτικό χαρακτηρισμό για μια πολιτική πράξη. Αυτή τη φορά, κληθείς να απαντήσει στη Ραδιοφωνική Λέσχη, για το πώς αντιμετώπισε την ανακοίνωση αντιδημάρχων του Δημ. Παπαστεργίου, είπε ότι ελπίζει να μην ανοίξουμε νέα παιδική χαρά.
Σαφής υπαινιγμός για το νεαρό της ηλικίας τριών  εκ των 8 αντιδημάρχων.
Ισως για τον ηττημένο Δήμαρχο, πρέπει όλοι να είναι άνω των 65, με θητεία σε γραμματείες πολιτικών κομμάτων και γενικότερα, με άμεση επαφή και σχέση με κόμματα.
Μετά το σχόλιό του γεμάτο ειρωνεία στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον νέο Δήμαρχο (για όλα χρειάζονται χρήματα, ε Δημητράκη; Πες, ήταν μια υπερβολή της προκλογικής περιόδου, εννοώντας όσα προπαγάνδιζε ο συνδυασμός, ότι για μερικά θέματα, δεν χρειάζονται χρήματα) και μετά την ειρωνεία Βαβύλη σε συμβούλους, να μάθουν πού βρίσκεται το Εργοστάσιο Γάλακτος, ήταν το τρίτο “κρούσμα”.
Αμέσως ήλθε η πληρωμένη απάντηση Παπαστεργίου στο φέις μπουκ: “Δύσκολο για τον κ. Λάππα και τους συνεργάτες του (που πρόσφατα μας καλέσανε να… μάθουμε κατά πού πέφτει το εργοστάσιο γάλακτος!!!) να δεχτούν πως χάσανε από μία… “παιδική χαρά”. Τουλάχιστον αυτή μας δίνει και μία χαρά… Εκείνοι;”
Τελικά, θέλουμε ή δεν θέλουμε νέους ανθρώπους; Ή πείραξε τόσο πολύ η ήττα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή