Πληρωμή των εφημεριών τους ζητούν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας-Απλήρωτοι το τελευταίο 5μηνο Reviewed by Momizat on . Την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τις αρχές του χρόνου στους γιατρούς Κέντρων Υγείας , ζητούν οι πέντε Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών της Θεσσαλίαςς , Την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τις αρχές του χρόνου στους γιατρούς Κέντρων Υγείας , ζητούν οι πέντε Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών της Θεσσαλίαςς , Rating: 0

Πληρωμή των εφημεριών τους ζητούν οι γιατροί των Κέντρων Υγείας-Απλήρωτοι το τελευταίο 5μηνο

nosokomeio
Την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τις αρχές του χρόνου στους γιατρούς Κέντρων Υγείας , ζητούν οι πέντε Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών της Θεσσαλίαςς , καθώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους πέντε μήνες.

Οι γιατροί ζητούν από την Πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στην πληρωμή όλων των γιατρών των Κέντρων Υγείας για το σύνολο των εφημεριών που έχουν δουλέψει.

Ήδη οι εκπρόσωποι των Ενώσεων πανεπιστημιακού νοσοκομείου , Τρικάλων , Καρδίτσας , Λάρισας και Βόλου καλούν τους συναδέλφους τους να ακολουθήσουν τα βήματα των γιατρών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας και να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας .

Η απόφαση ελήφθη σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή