Πλησιάζει ο θερισμός της ζέας Reviewed by Momizat on . Από φέτος θα έχω τη δική μου παραγωγή και φυσικά το δικό μας αλεύρι ζέας για σπιτικό ψωμί χωρίς γλουτένη. Στις φωτογραφίες είναι εμφανής η διαφορά με το σιτάρι. Από φέτος θα έχω τη δική μου παραγωγή και φυσικά το δικό μας αλεύρι ζέας για σπιτικό ψωμί χωρίς γλουτένη. Στις φωτογραφίες είναι εμφανής η διαφορά με το σιτάρι. Rating: 0

Πλησιάζει ο θερισμός της ζέας

zea 2

Από φέτος θα έχω τη δική μου παραγωγή και φυσικά το δικό μας αλεύρι ζέας για σπιτικό ψωμί χωρίς γλουτένη.
Στις φωτογραφίες είναι εμφανής η διαφορά με το σιτάρι.Σημειωτέον στη ζέα δεν υπάρχει καθόλου λίπασμα,ούτε φυτοφάρμακα.Διπλάσιο σε ύψος,καθαρό σπαρτό,χωρίς ζιζάνια και αγριόχορτα.Σκεφτείτε πόσο κακό έχουν κάνει οι πολυεθνικές εταιρείες στους αγρότες,που τους οδήγησαν σε ποικιλίες,για να τους απομυζούν το εισόδημα και τη σοδειά.
Όποιος ενδιαφέρεται(όχι έμπορος) για σπόρο γνήσιο ελληνικό, υπάρχει διαθέσιμος.
Αντώνης Παπαγεωργόπουλος
Δάσκαλος
zea

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή