Πλούσιο αστυνομικό δελτίο σε Τρίκαλα και Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Διάρρηξη οικίας Χθες (12-12-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 47χρονου ημεδαπού κι αφα Διάρρηξη οικίας Χθες (12-12-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 47χρονου ημεδαπού κι αφα Rating: 0

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο σε Τρίκαλα και Θεσσαλία

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο σε Τρίκαλα και Θεσσαλία

Διάρρηξη οικίας
Χθες (12-12-2013) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 47χρονου ημεδαπού κι αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα χρυσαφικά, χρηματικό ποσό, δύο μπλοκ τραπεζικών επιταγών και κι ένα φορητό υπολογιστή (laptop).

 

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), μία 39χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος δύο καταδικαστικές αποφάσεις για εισφορές και μία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαέξι μηνών και δεκαπέντε ημερών και συνολική χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας
Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μία 46χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών για:
– συγκρότηση και ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από περισσότερα των δύο προσώπων που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων απάτης και
– για απάτη κατ’ εξακολούθηση από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα, τελεσθείσα από πρόσωπο που διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
Επιπλέον, εκκρεμούσε σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Στην Καρδίτσα
Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, μία 74χρονη ημεδαπή, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης για το αδίκημα της  φοροδιαφυγής, διότι την περίοδο 2000-2002, προέβη εκ προθέσεως στην έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτες στο σύνολο τους συναλλαγές, των οποίων η συνολική αξία υπερβαίνει το ποσό των (150.000) ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή