Πλούσιο πεζοπορικό πρόγραμμα από τον ΣΟΧΤ Reviewed by Momizat on . Είμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου και αυτή την εποχή τα δάση Οξιάς έχουν την τιμητική τους τόσο για τις εκπληκτικές εικόνες που χαρίζουν τα χρώματα των φ Είμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου και αυτή την εποχή τα δάση Οξιάς έχουν την τιμητική τους τόσο για τις εκπληκτικές εικόνες που χαρίζουν τα χρώματα των φ Rating: 0

Πλούσιο πεζοπορικό πρόγραμμα από τον ΣΟΧΤ

Πλούσιο πεζοπορικό πρόγραμμα από τον ΣΟΧΤ

Είμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου και αυτή την εποχή τα δάση Οξιάς έχουν την τιμητική τους τόσο για τις εκπληκτικές εικόνες που χαρίζουν τα χρώματα των φύλλων όσο και για την πλούσια χλωρίδα του αναπτύσσεται σε αυτά. Με σύμμαχο λοιπόν τον καιρό συνεχίζεται με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή το φθινοπωρινό πεζοπορικό πρόγραμμα του ΣΟΧΤ. Οι φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν σε δύο εκπληκτικά δάση, αυτό του Λογγά στις 20/10/2013 και στην Καστανιά την περασμένη Κυριακή 27/10/2013.

Και οι δύο εξορμήσεις ήταν ήπιας δυσκολίας με στόχο την γνωριμία νέων φίλων με την ορειβασία αλλά και την συμμετοχή μικρών παιδιών σε αυτές. Η προσπάθεια κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη καθώς η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς νέους να γνωρίσουν τα βασικά σχετικά με την ορειβασία και να περάσουν ευχάριστα στη φύση.

Στην τελευταία μάλιστα εξόρμηση πέρα από την εκπληκτική πεζοπορία διάρκεια 3 ωρών στο πανέμορφο δάσος της Καστανιάς τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στην «Γιορτή Κάστανου» και έτσι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή.

Έπεται όμως και συνέχεια στο πρόγραμμα με δυσκολότερες αναβάσεις όπως αυτή της ερχόμενης Κυριακής(3/11) στη «Μακριά Ράχη» ή Πλουν.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή