«Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . «Πλούσιο» ήταν το αστυνομικό δελτίο χθες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου δεν έλειψαν οι συλλήψεις για μια σειρά από παραβάσεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθη «Πλούσιο» ήταν το αστυνομικό δελτίο χθες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου δεν έλειψαν οι συλλήψεις για μια σειρά από παραβάσεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθη Rating: 0

«Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα

«Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο στα Τρίκαλα

«Πλούσιο» ήταν το αστυνομικό δελτίο χθες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου δεν έλειψαν οι συλλήψεις για μια σειρά από παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες (06-10-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,3) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Έπειτα από λίγο (σ.σ. την ίδια μέρα) συνελήφθη το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση, με ποινή φυλάκισης (15) μηνών.

Επίσης, χθες το μεσημέρι στη Φαρκαδόνα συνελήφθη ένας 61χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή